Tuesday, November 6, 2012

Hvorfor moderne medisin er den største trusselen mot helse

Det er den underliggende antakelsen om at modernitet oversettes til bedre helse. En konsekvens av denne logikken er at vi kan leve våre liv ganske mye som vi vil fordi vi kan alltid kjøpe en reparasjon. Du vet, bilen ikke vil starte, TV er brutt, telefonen er død-ikke noe problem. Ringe bare i en ekspert, tilbringe noen penger, og alt er bra.


Folk bære dette over til sin tenkning om helse. Våre ticker falters, leddene knirke eller en uønsket vekst dukker opp-ikke noe problem. Kjøp noen moderne medisinsk behandling. Hvis det ikke fungerer, er det et problem med penger, bedre forsikring, mer hospital finansiering, mer forskning for "cure," flere leger, bedre utstyr og mer teknologi. Høyre?


Feil.


Ikke ta mitt ord for det. Lytte til gjerningsmennene seg. Følgende er tatt rett fra sidene av Journal of American Medical Association (26. juli 2000): "Av 13 land i et siste sammenligning (helse), USA (den mest moderne og avanserte i verden) rekkene et gjennomsnitt på 12 (andre fra bunnen)..."


For eksempel rangerer USA:


• Sist for lav fødselsvekt
• Sist for nyfødte og Spedbarnsmelk dødelighet samlede
• 11 for innlegg neonatal dødelighet
• Sist for potensielle tapte leveår
• 11 for kvinnelige levealder for ett år, og neste til sist for menn
• 10 for alder justert dødelighet


Verdens helseorganisasjon, ved hjelp av forskjellige indikatorer, rangert USA 15 blant 25 industrialiserte land. (Hvis rangert mot "primitive" kulturer spiser og lever som mennesker ble utformet, hele industrialiserte verden ville være på bunnen av heap.)


Noen vil kanskje si disse dystre resultatene er på grunn av røyking, alkohol, kolesterol, animalsk fett og dårlig gjennomtrengning av medisinsk behandling. Ikke så. Land der disse helserisiko er større har bedre generell helse ifølge Epidemiologiske studier. Det er også ikke på grunn av mangel på teknologi. USA er, for eksempel andre bare til Japan i antall magnetisk resonans imaging enheter (MRIs), og beregnet tomografi skannere per enhet av befolkningen. Heller ikke kan mangel på medisinsk personell være skylden siden USA har det største antallet ansatte per sykehusseng i verden.


Så hva er problemet? Her er noen hint som er avdekket i samme journal sitert ovenfor:
• 12 000 dødsfall per år fra unødvendig surgery
• 7000 dødsfall per år fra feil ved medisinering på sykehus
• 20 000 dødsfall per år fra andre sykehus-feil
• 80 000 dødsfall per år fra nosokomiale (opprinnelse i et sykehus) infeksjoner
• 106 000 dødsfall per år fra bivirkninger av medikamenter


Som summerer 225 000 dødsfall per år, den tredje største dødsårsaken, bak hjertesykdommer og kreft. En annen studie-vi snakker bare sykehuset relaterte dødsfall her-anslår 284.000 dødsfall per år. En analyse av poliklinisk behandling hopper disse tallene av 199,000 dødsfall for nye totalt 483,000 medisinsk relaterte dødsfall per år. Og dette forutsetter at leger og sykehus rapportere ivrig alle feil. Tror det?


Den dårlige helsetilstanden rangering i USA er i stor grad ikke på grunn av mangel på moderne medisinsk behandling, er det på grunn av det! Dette betyr ikke nekte at hver persons livsvalg ikke angår helse også. Folk kan ikke leve med svikte og deretter forvente noen å fikse det uavhengig av deres teknologi og ferdigheter. Du kan forestille deg frustrasjon leger må føle overfor daglige pasienter som ønsker en rask løsning for en levetid på usunne livsvalg. Være at siden det kan, benekter det ikke at moderne medisin i og av seg selv er en stor risiko for dem som overgi seg til den.


Hvorfor ikke hører vi mer om dette? Det er litt for vanskelig å komme til tak med den uunngåelige- og utrolig-konklusjonen: Når alle dødsfall (ikke medregnet hundretusenvis av lemlestet eller på annen måte skadet men ikke die) rapportert og ikke rapportert er telt, medisinsk intervensjon er uten tvil den ledende dødsårsaken i vårt land.


Tid til å sprute litt kaldt vann på stole på moderne medisin beruselse. Og husk folkens, ovenfor er bare kald statistikk. Ta en av disse tallene og humanize det til den virkelige smerten, lidelse, økonomiske ødeleggelsene, sorg og familie avbrudd, og hver og en er en hjerte-rending historie fortjent til noens dyp bekymring og sympati. Det er en tragedie av en størrelsesorden som er uovertruffen av noe i menneskehetens historie. Og det har gjentas hvert år. Det gjør 9-11, alle dødsfall i alle USAs kriger, dødsfall av auto, drap og alt annet blekne i sammenligning. (For ikke å minimere tragedien i hver av disse tingene.)


Media bør rope om medisinske risikoer fra på toppen av deres kringkasting tårn. Men det er det meste stillhet, bare rapporter i obskure (for publikum) medisinske og vitenskapelige publikasjoner. I mellomtiden holde stole på folk flokker til slakting. Fra bare 1995 til 2002, farmasøytiske salg hoppet fra $65 milliarder til over 200 milliarder USD. Det er om en resept for hver mann, kvinne og barn i landet hver måned. Denne Opptrapping i medisinsk avhengighet er parallell i operasjoner, lab-tester, akuttmottaket innleggelser, valgfag prosedyrer og polikliniske besøk.


Du kan gjøre noe med det. Begynn i dag for å ta kontroll over din egen helse skjebne. Det filosofiske paradigmet av konvensjonelle, allopathic, symptom basert, reductionistic, krisen omsorg, episodisk, etter-det-faktum medisin er alvorlig feil... og meget frist. God og godt mening leger er hamstrung av feil filosofiske lokaler. De er invalidiserte hver bit like mye som de som en gang trodde på en flat jord. Prøver å oppnå helse med moderne allopathic medisin er som å prøve å fastsette datamaskiner med en hammer, bare fordi det er det eneste verktøyet du ble lært å bruke eller tror på.


Ikke vent for systemet å endre. Gamle ideer dø for hardt. Mega-medisinske industrien er ikke kommer til å være rask i innrømme feil eller revamping seg selv. Din helse er på spill. Tror forebygging og naturlige Holistisk helbredelse. Studere, lære, vokse, være skeptisk, endre livsstil, være selvhjulpen-være en tenkning person. Det er din beste veien til helse.

No comments:

Post a Comment