Monday, November 5, 2012

Hva er Main fordelene ved trampolin-trening?

Mange mennesker kan se på noen sprette på en trampoline og lurer på hva all spenningen handler om. Men sannheten er, trampoliner er perfekt for fysisk trening av barn og voksne, samt for å påvirke andre ting som balanse.


Trampoliner er regelmessig brukt av idrettsutøvere som skate, danse, dykke eller gjøre turn. Det er fordi sprette på en trampoline tar mer enn bare innsats av å hoppe opp og ned. Det tar koordinering for å oppnå konsekvent høyde, balansert landinger og muligheten til å utføre komplekse manøvrer uten skade.


Disse utøvere lære å hone ferdigheter viktig til sin egen idrett, ved hjelp av mekanikken i trampolinen. Dette kan omfatte teknikker som svinger, knipser og delinger.


Barn som lærer å bruke en trampoline riktig, få en ny følelse av frihet, og spenningen ved svevende i luften. Et par timer kan gå en lang vei mot å gi dem en følelse av prestasjon og selvtillit, spesielt hvis de har prøvd andre, mer vanskelig sport og ikke vært vellykket.


Voksne kan ha nytte av enten full størrelse trampoliner, eller de små som er kjent som "trampoline", laget for å brukes i hjemmet. Ikke bare gjør skånsom aktiviteten av og hoppe på en trampoline styrke frivillig og ufrivillig muskler, hjelper det bein å bli sterkere, og bo tettere.


Aerobic aktivitet involvert styrker hjertet, og gir deg mange av de samme fordelene som jogging, med mindre stress på vekt bærende ledd.


"G" makt, eller effekten av tyngdekraften i jogge, kan du faktisk øke virkningen på føttene, til en verdi som tilsvarer fire ganger din kroppsvekt. Ved hjelp av en trampoline kan redusere at stress med 80%, gir en sikker, effektiv måte å utøve for eldre voksne, og de med visse fysiske utfordringer.

No comments:

Post a Comment