Friday, November 23, 2012

Råd om effektiv søvn For bedre helse

EFFEKTIV SØVN LØSNINGER


Effektiv søvn løsninger er tilgjengelige for alle som lider av noen type søvn uorden. Som en del av vår effektive søvn løsninger vil denne artikkelen besvare noen av spørsmålene du måtte ha.


Er du klar over at du vil tilbringe nesten en tredjedel av livet ditt sover? I løpet av tiden som kroppen vår er våken i nervecellene konstant aktiv bli mer eller mindre trøtt. Dette er hvorfor du trenger en lur noen ganger i løpet av dagen. Søvn gir kroppens celler en sjanse til å kaste ut avfall og muligheten til å reparere seg selv. For å sikre en restitusjonsperiode fra slike tretthet, gjennomgår vi periodiske tap av bevissthet kalles søvn. Søvn er en svært viktig funksjon, og selv om vi kan utsette skal sove, det vil til slutt ta.


Nødvendighet og viktigheten av søvn
Søvn er en vanlig og nødvendig del av vår overlevelse, og å ha en god søvn løsning plan er avgjørende for hjernefunksjon. Som hver person hviler, forynger kroppen, slik at det vil være klar til å fungere riktig neste dag. Hva skjer når du kroppen blir for mye eller for lite søvn. Hjernen fører til stress på kroppen, og du blir lett irritert og gretten. Når du sover gi du kroppen din en mini-ferie. Søvn gir også hjernen din en sjanse til å sortere ting ut. Selv om det ikke er kjent hva funksjoner ta sted i hjernen mens du sover, er det antatt at dette er tiden som hjernen sorterer og lagre informasjon, erstatte kjemikalier eller korrigerer ubalanser og løser problemer i kroppen.


Søvn er en type bevisstløshet tilstand, og er avgjørende for god helse. Det frisker kroppen og sinnet, og hjelper kroppen leges fra traumer av dagen. Hvis du får nok søvn regelmessig hver kveld vil du føler og fungerer bedre.


Sove effektivitet
Søvn og våken er en del av din interne klokke som er kontrollert av hjernen din. Hvor mye søvn bør en person få hver natt? Mengden søvn en person trenger avhenger mye på hans eller hennes alder. Som et eksempel babyer søvn mennesker ca 14-15 timer, mens eldre trenger bare 7-8 timer hver natt. De fleste barn i alderen 5 og 12 år gamle et sted i mellom trenger 10 til 11 timer søvn. Noen barn må kanskje mer og noen trenger mindre. Imidlertid kan vi ha mindre enn 8 timene av sove? Finn ut mer!


Det avhenger av enkelt. Noen mennesker trenger mye søvn, mens andre krever bare et minimum av søvn. Enkelt må få mengden søvn nødvendig å føle våken, sunn og helt passer. Hvis en person er å dra i løpet av natten, så han trenger å få mer søvn. Noen mennesker kan kreve mer søvn på grunn av deres døgnrytmen og deres metabolisme. Deres kroppen prosesser kan kreve mer tid, så kanskje de trenger mer søvn å hvile og restaurere deres kropp.


Hoppe over en natts søvn kan gjøre en person irritabel og udugelig. Når en person savner to netter med søvn, vil vedkommende ha problemer med å tenke og gjøre ting. Hjernen kan ikke lenger gjøre sine normale oppgaver samt. Etter fem netter uten å sove, vil en person hallucinate. Til slutt, blir det umulig for hjernen å gi sine retninger til resten av kroppen uten søvn.


Mengden søvn påvirker ikke bare ditt dødelighet, men også din personlighet. Noen mennesker er av natur lang sviller, og noen er kort sviller. Studier viser at folk som har en tendens til å sove lenger, pleier å være mer innadvendt og kreative. Folk som krever mindre søvn pleier å være mer extroverted og betong.


Hvorvidt du er en lang sovende eller en kort en, får for få timer søvn kan gjøre en grinete og mindre energisk, som fleste mennesker har sannsynligvis opplevd. Kontinuerlig mangel på søvn kan føre til mentale problemer som depresjon, frata en av tenke klart, og hindre kvaliteten på arbeidet.


Innspilte hjernebølger har hjulpet i studiet av de ulike fasene av søvnen. Studiene har indikert at det er fire fasene av søvnen som forekommer i sykluser hver varer om lag nitti minutter.


Når du først sovner, vil hjerne-bølger avta, som du blir mer avslappet. Som du opplever den tredje etappen bli kropp og sinn mer klar over verden utenfor. Den fjerde fasen er den dypeste fasen i syklusen kjent som Rapid eye movement, som er på scenen i som de fleste mennesker drømmer. Etter ti eller flere minutter med REM søvn gjentar søvnsyklus. Dette foregår gjennom hele natten minst tre eller fire ganger. I løpet REM søvn, ikke bare gjøre øynene beveger rundt raskt, din hjertefrekvens øker, og fremskynde din automatisk kroppen prosesser. Disse periodene sist ca tjue minutter en strekning og oppstå fire eller fem ganger i løpet av natten, alternerende mellom REM-søvn og REM søvn. I løpet av denne tiden din kroppsfunksjoner avta og du får din dypeste hvilemodus.


Mytene om søvn
Hvis du sove lenger, vil du være mer våken og har mer energi i livet ditt. Få mer søvn enn kroppen din trenger faktisk vil rane deg av energi og skade din effektive søvnmønster. Hvis kroppen din sover lenger enn den trenger å du legger stress på faktorer en rekke andre slik USA hormonnivåene melatonin, eksponering for sollys og din kropp temperatur rytme.


Hvilemodus i svekker lengre enn vanlig perioder av tid eller prøver å ta igjen på søvn bare effektiv søvn systemet, som i sin tur kan senke immunsystem.


Du må fange opp på søvn som du har savnet. Med mindre du ikke har sovet i flere dager, er det ikke nødvendig å ta igjen på søvn. I løpet av de første 3-4 timene søvn er når vi opplever de fleste av staten 3 og trinn 4 søvn. Sove lenger enn du vanligvis gjør er ikke gunstig i uansett.


Jeg føler lite energi; Jeg må ikke får nok søvn. Antallet er ikke svaret her, kvalitet er. Folk har en tendens til å tenke at søvn er en veldig grunnleggende ting. Sannheten er at søvn er faktisk ganske et komplekst system som de fleste av oss tar for gitt. Grunn av det faktum at folk flest ikke forstår hvordan våre indre søvn-systemet fungerer, vi er ikke klar over handlingene som tar som er å skade våre effektiv søvn systemer og mønstre som frata oss av energi.


Copyright (c) 2005-alle rettigheter forbeholdt

No comments:

Post a Comment