Sunday, November 11, 2012

Et interessant blikk på Tummy Tuck kostnader

Kostnaden for en mageplastikk er noe å vurdere når du gjør din endelig avgjørelse. Gebyrene varierer, og avhenger av typen kirurgi utført, geografisk plassering, sykehus og anestesi avgifter og andre kostnader. Siden en mageplastikk er nesten alltid betraktet som valgfag kirurgi, dekkes prosedyren vanligvis ikke under medisinsk forsikring.


De tilhørende kostnadene av en mageplastikk inkluderer kostnadene for selve inngrepet så vel som sykehus kostnader og anestesi. Avgifter er vanligvis betalt før operasjonen, og vil variere avhengig av hvilken type mageplastikk du bestemmer deg på.


Et anslag over tummy tuck prisene følger, disse tallene kun er anslag, og må bekreftes for prosedyren og regionen. En 2003 rapport om gjennomsnittlig tummy tuck priser setter prosedyren alene på $4600. Dette inkluderer ikke de tilhørende kostnadene for sykehusinnleggelse og andre avgifter. I 2000 publisert USA i dag en artikkel estimerer kostnadene ved ulike plastisk kirurgi etter region i USA. Nordøst USA hadde dyreste estimatet på $4,995, mens i sørvest hadde den laveste mageplastikk priser på $3,681.


I dag er det mange alternativer for mageplastikk kirurgi, inkludert utenlands. Enkelte land har plastisk kirurgi "spa resorts" der operasjonen er utført, og komme så pasienten kan seg i en utvei innstilling i personvern og med medisinsk behandling. Det ville være svært viktig å forske på et anlegg i et annet land, som regler og forskrifter for sertifisering kan være forskjellig fra amerikanske standarder. Referanser, pasient vitnesbyrd og medisinske poster for anlegget er viktig for deg å lese nøye gjennom før du velger et oversjøiske alternativ for en mageplastikk.


Når du vurderer tummy tuck priser, kan de totale kostnadene variere fra $3000-$8000. I tillegg til kostnaden av prosedyren, må du vurdere de ekstra kostnadene, som kan inkludere operasjonsstuen avgifter, lab avgifter, anestesiologi og oppfølging omsorg. Disse tilknyttede kostnader vil være svært forskjellige avhengig av geografisk sted, type kirurgi og anlegg. Mange kirurger kan ordne for finansiering for din mageplastikk, så husk å spørre om finansiering er tilgjengelig. En endelige prisen til å vurdere og undersøke er om en tummy tuck prosedyre kan påvirke din helse-forsikringspremier. Noen assurandører høyne profilen din risiko etter å ha mottatt valgfag kirurgi.


Alle ting betraktes, varierer tummy tuck prisene etter sted, kompleksitet, opplevelsen av kirurg og tilhørende kostnader. Når du vurderer en viktig prosedyre som dette, er det avgjørende å vurdere alle alternativene nøye. Shoppe rundt og gjøre din forskning for å få riktig fremgangsmåte for deg til riktig pris.

No comments:

Post a Comment