Saturday, November 24, 2012

Fibroid svulst symptomer - hva er ledende symptomer på Fibroid svulster?

Fibroid svulst symptomer er ofte skylden på andre årsaker. Noen ganger, symptomene på fibroid svulster er ikke engang lagt merke til, mens andre ganger livskvaliteten påvirkes hver dag. Fibroid svulster er ikke-kreftsykdommer vekster som danner i livmoren. Fibroid svulster vokser ofte i grupper, og de kan være så liten som en ert eller like stor som et egg eller selv en grapefrukt. Fibroid svulster plage nesten 80% av Nord-amerikanske kvinner. Om lag 40% av kvinnene vil utvikle fibroid svulst symptomer i løpet av perimenopause, som er alder før overgangsalderen.


Her er de ledende symptomene på fibroid svulster:


1. Smerte - spesielt nedre del av magen smerte eller smerte og irritasjon i blæren området. Smerten kan komme og gå, eller det kan være noe konstant. Og smerte med seksuell aktivitet kan skje hvis fibroid svulstene vokser i nærheten av vagina eller blir stor nok til å forårsake vaginal veggene å stikke frem.


2. Press på blæren eller nedre del av magen - dette presset kan føre til å måtte urinere ofte. Også, kan du føle en følelse av at det haster å urinere før du normalt ville forvente å måtte gå. I sjeldne tilfeller kan en miste muligheten til å urinere.


3. Menstrual syklus problemer - tunge blødning eller vonde perioder, noen ganger blødning mellom perioder. Kvinner med fibroider har noen ganger perioder som siste 8 dager eller lenger. Hvis hyppige eller tunge blødning oppstår, kan overdreven blod-tap resultere i en anemic tilstand.


4. Øke i midjen størrelse og form - selv om det er ingen betydelig vektøkning, din klær ikke lenger passer nærheten midsection.


5. Trykk på endetarmen - resultatet er forstoppelse og/eller utvikling av hemorroids.


6. Depresjon, irritabilitet - konstante smerter kan skape kaos med de statlige i sinnet.


7. Infertilitet og graviditet komplikasjoner - et befruktet egg implantatet ikke i livmoren hvis at veggen er allerede okkupert av en eller flere fibroider fører til abort. Når fibroid svulster er funnet i nærheten egglederne, kan passering være delvis eller helt blokkert. Dette betyr vanligvis at egget ikke kan komme og sperm kan ikke gå opp, slik at egg og sperm kan aldri møtes og graviditet kan ikke forekomme. Når et befruktet egg implantatet i livmor veggen med en fibroid svulst ligger nær implantasjon stedet, kan fibroid fortsette å vokse, krevende både plass og næring som trengs av fosteret. Resultatet kan bli spontanabort.


Fibroid svulst symptomer er #1 årsak kvinner i trettiårene eller førtiårene har hysterectomies i USA hvert år. 1 av 4 kvinner vil ha klager alvorlige nok til å søke medisinsk behandling for symptomer på fibroid svulster.


Heldigvis, bare ca 1% av fibroid svulster er ondartet. Leger med pasientens helse i tankene råd at hysterektomi skal utføres bare i tilfelle av kreft eller andre livstruende tilstand som tunge ukontrollert blødning. Det betyr at altfor mange hysterectomies og fjerning av livmoren er brukt som fibroid svulst symptomer behandling. Noen kvinner med fibroider har ingen symptomer av fibroid svulster enn fibroid seg selv. Andre kvinner vil ha en eller flere av symptomer nevnt ovenfor.


Hvorfor fibroid svulster utvikle? Det er flere kjente faktorer som forårsaker fibroid tumor vekst og fibroid svulst symptomer i kvinner. I stedet for å sende til hysterektomi kirurgi, er det effektive alternative behandlinger for symptomer på fibroid svulster. Lær så mye som mulig om dette vanlig medisinsk tilstand som påvirker så mange kvinner i dag.


Copyright 2005 InfoSearch publisering

No comments:

Post a Comment