Friday, November 30, 2012

Avstand For bedre helse

Visste du at Turgåing er en av de beste aktivitetene du kan gjøre for å dramatisk øke din helse?


Mange mennesker er i dag plaget med "sofaen-potet-itis!" De kommer hjem fra jobb, slå på sine TVer og glem at deres organer trenger vedlikehold. Men en dag virkeligheten kommer styrter gjennom når deres legene sier, "du har et problem!"


Denne artikkelen vil vise deg en enkel strategi for å forbedre
din helse gjennom en morsom og billig gå-program som lover mange fordeler.


Først, det vil øke din energi nivået. Siden gangavstand er en aerobic trening, det hjelper hjertet og lungene bli mer effektiv.


Både PCOPF (President's Council on fysisk trening) og National Institute av Diabetes og fordøyelseskanal og nyre sykdom (NIDDK) sier at en vanlig gå-program kan redusere hvile hjerte priser og blodtrykk. Det kan hjelpe å brenne overflødige kalorier og øke muskel tone også.


Andre kan walking forbedre din mentale helse. Tar stamgjest gå kan hjelpe redusere stress og gjør det mulig å sove bedre. Det kan også hjelpe lindre symptomer på depresjon, angst og stress. Når du går, produserer kroppen endorfiner som produserer en følelse av velvære.


For det tredje er det moro! The President's Council on fysisk Fitness (PCOPF) samtaler gå den mest populære formen for mosjon. Det kan være veldig hyggelig tar gå med en venn eller elsket en eller i grupper. Min mann og jeg ofte ta spaserturer om natten og diskutere vår dag. Det er en spesiell tid for meg.


Her er hva du trenger når du begynner din nye spasertur for helse-livsstil. Kjøpe et par gode sko, solkrem eller en lue og solbriller. Velge løst sittende plagg. Ta med en flaske vann på varme dager.


Men før du briskly stride ut døra for å begynne nye eventyr, vil du bedre kontrollere med legen din først hvis du opplever noen av disse symptomene:


-vedvarende svimmelhet
-kronisk kortpustethet
-høyt blodtrykk
-hjerteproblemer
-smerter i brystet


Når du er klar til å begynne å gå regelmessig, finnes det noen forholdsregler for å ta. Gå i løpet av dagslys timer eller om natten bare i godt opplyste områder. Pass på å adlyde alle trafikkregler for fotgjengere. Hvis du bestemmer deg for å bruke hodetelefoner, sørg for at du fortsatt kan høre hva som skjer rundt deg - som biler honking. Stoppe og hvile hvis du starter følelsen syk til magen, svimmel eller opplever uvanlig smerte.


Prøver å gå når som helst mulig som en del av din daglige aktiviteter.


-For eksempel parkere en avstand fra butikker, slik at du kan få litt ekstra trening går til og fra destinasjonen.


-Hvorfor ikke besøke lokale parker for å nyte vakre naturen mens du trener?


-Sjekk ut nabolaget der du bor for å finne god ruter.


-På regnværsdager kan du spasere i kjøpesentre istedet for gjør uten din treningstid.


-Det er en god idé å gjøre en vane å velge trappen i stedet for heiser når du trenger å bruke tid i kontorbygg.


-Det er mer moro hvis du har en ledsager. Dette er god trening for hundene også - de elsker å gå turer!


Eksperter anbefaler tretti minutter med rask striding per dag. Det er best å gå hver dag, men du bare trenger å gå fem dager i uken. Dette kan deles opp i mindre segmenter av tid - tre ti minutters turer i stedet for en lang 30-minutters-en.


Prøv å stride så fort du kan uten overexerting deg selv. Du kan fortelle når du går på en rask tempo fordi hjertet ditt vil slå raskere, og du skal puste dypere. Men ditt hjerte skal ikke bli racing, og du bør fortsatt være i stand til å bære på en samtale.


Så komme ut av sofaen, sette de chips ned, slip på din komfortable sko og begynne striding veien til bedre helse!

No comments:

Post a Comment