Saturday, November 10, 2012

Løftingen på Colonics

Å ta vare på tykktarmen synes å være en populær trend i helse i disse dager. Mens mange i feltene medisinsk og alternativ medisin sier at de fleste sykdom og sykdom begynner i tykktarmen, har det vært en stor etterspørsel etter informasjon om hvordan du rengjør og ta vare på dette viktig organ.


Jobb i tykktarmen er å absorbere vann og mineraler, i tillegg til å eliminere avfall og avføring som ikke lenger er nødvendig av kroppen. Noen sier at en sunn kolon vil produsere 2 eller 3 avføring per dag, kort tid etter å ha spist. Dessverre mange mennesker ikke ta lated bekymre av deres kolon og lide forstoppelse og sykdom.


Colon hydroterapi er blitt en populær måte å rense kolon slik at den kan fungere riktig. En rekke kolon renser kan fjerne encrusted fecal materie som har sittet i tykktarmen din for år, i tillegg til parasitter som kan hindre fordøyelse og absorbsjon av mineraler.


Hvis du planlegger å legge til colonics i helse-rutinen, bør du kontrollere at du ser en terapeut som er sertifisert og anbefalt av legen din. Det er viktig at du følger et kurs for behandling som er under oppsyn av en utdannet medisinsk person som kolon hydroterapi er seriøs business. I tillegg vil du sørge for at du begynner å spise sunn slik at du kan holde din kolon i spissen toppform når behandlingen er over.


Et kolon hydroterapi økten kan vare opptil 45 minutter. Under denne prosedyren, et spekulum settes inn i endetarmen og kolon er fylt med vann via en rør festet til spekulum. Fecal materie er utvist gjennom en slange ledende tilbake til maskinen. Det er viktig at du bruker en erfaren hydrotherapist som de vil vite nøyaktig hvor mye vann for å bruke – for mye vann, og det vil bli smertefullt. Colon hydroterapi bør ikke vondt hele tatt, selv om du kan oppleve litt av gass. Også under prosedyren, kan terapeuten massasje magen for å løsne påvirket fecal materie.


Hvis du planlegger å ha colon hydroterapi, være forberedt på å ha flere økter. Avhengig av hvor dårlige har matvaner vært, du kunne ha tiår med påvirket fecal materie i tykktarmen din som kan ta flere økter å dislodge.

No comments:

Post a Comment