Saturday, December 8, 2012

8 Dokumenterte Vekttap Tips

Det er mange av "crash" dietter der ute som lover at du vil slippe en betydelig mengde vekt i dager eller en uke.


Jeg har prøvd noen av disse, og i min erfaring vekten kommer alltid tilbake på, like raskt siden de vekttap tipsene gitt ikke er noe som fungerer med kroppen din.


En ting du ikke vil gjøre hvis du faktisk er seriøs om å miste vekt er å følge disse Kjepphest dietter og deres latterlige vekttap tips.


Etter deres ineffektivitet har blitt bevist gang på gang, vil folk begynne å kloke opp til det bestemte diett, og vil avverge på på jakt etter en ny mani.


Lar være ærlig, folk alltid søke etter nye vekttap tips fordi de ønsker å miste pounds og de ønsker umiddelbare resultater, men dette er bare ønsketenkning.


For å miste vekt vil permanent og effektivt det være en ganske langsom fremgang, alt avhengig av metabolic rate og hvor mye du trenger å miste.


Det er imidlertid noen bevist velprøvde vekttap tips for å hjelpe til med vekttap prosessen, og jeg kan gjøre deg kjent med dem.


Vekt-tap tips 1
Ikke hopp over frokosten. Uansett hva du gjør følger dette rådet, fordi ellers er mye mer sannsynlig faktisk utsatt for overstadig senere på dagen.


Vekt-tap Tips 2
Ikke spis noe i minst en time før du går til sengs.


Vekt-tap Tips 3
Ikke snacks mens du ser på TV. Det er akseptabelt å spise et måltid mens du ser på TV, men aldri er snacking på dette tidspunktet akseptabelt.


Vekt-tap tips 4
Erstatning frukter som; bananer, vannmelon, plommer, fersken og appelsiner for sukkerholdige behandler som; informasjonskapsler og godteri.


Vekt-tap tips 5
Substitute honning for sukker, og carob pulver for sjokolade i alle oppskrifter. Disse smak bare like god om ikke bedre når den brukes riktig.


Vekt-tap Tips 6
Spis mer grønnsaker. Dette kan også være hyggelig hvis du har en god kokebok som Good housekeeping siste utgave.


Vekt-tap tips 7
Unngå unødvendige høy kalori mat. Istedet for en høy kalori salat dressing for eksempel prøve cottage cheese eller yoghurt å forbedre salater smak og skall av pounds.


Vekt-tap tips 8
Trening minst en halv time hver dag for fem dager av uken. Terrengsykling på et brevpapir sykkel mens du leser er en flott form for trening for å slanke ben.


Avslutningsvis er det ingenting som hindrer deg fra å miste vekt unntatt deg selv. Gå av "Jeg kan ikke gjøre noe om min vektproblem" bandwagon og begynne å slippe pounds i dag!

No comments:

Post a Comment