Wednesday, December 19, 2012

Alternativer når de vurderer fettsuging

En alternativ metode til tradisjonelle og tumescent fettsuging er mesotherapy. Mesotherapy omfatter en serie av injeksjoner av varierende ingredienser. Ifølge talsmenn for denne metoden, injiserte væsken bryter ned fett lommer effektivt og er den mest minimal invasiv fettsuging teknikker. Vanligvis er det ikke en mer kostnadseffektiv metode for å bli kvitt fett; i gjennomsnitt hver økt koster rundt $500, og krever flere gjenta økter for å oppnå ønsket innvirkning. Denne teknikken er kontroversielt, og leger anbefaler pasienter å nøye alternativer for oppslag før de bestemmer seg for denne teknikken.


Leger som regelmessig utfører mesotherapy på pasienter hevder at blandinger av kjemikalier injisert under huden bokstavelig talt smelte fett bort. Dei hevdar at ikke bare gjør mesotherapy kjempe fett, den kan også brukes til å behandle backaches, hodepine og nakkesmerter. Disse kirurger er raske til å sitere en 1994-95 studie hevder at de som mottar injeksjoner tapt vekt selv uten kosthold og mosjon.


American Association av plastiske kirurger (AAPS) sier at mesotherapy ikke er en garantert trygt eller effektivt metode for å fjerne overflødig fett, siterer en mangel på forskningsdata og bevis. Andre kritikere kaller metoden "for godt til å være sant", og ikke finner hevder å smelte fett bort troverdig. De sier også at mens mesotherapists hevde at risiko faktorer er slank og nedetid praktisk talt ikke-eksisterende, ingen er helt sikker på hva ingrediensene disse kjemiske cocktailer inneholder. Noen kan bruke ulike planteekstrakter, andre kjemiske kombinasjoner eller blanding av begge. Den generelle konsensus blant lege medlemmer av AAPS er at det ikke kan fastslås å være trygt eller effektivt før mer harde data og case-studier er utført.


Mange andre alternativer til fettsuging er anvendelig å forbrukeren. De fleste støttes ikke av AAPS men er allment tilgjengelig på Internett og gjennom TV Informercials. Disse metodene har en tendens til å ha svært variert resultater, og støttes ikke av medisinsk forskning eller studier. De fleste av disse alternative metodene er basert på gjør det selv-prinsippet, og er støttet av attester fra tidligere og nåværende brukere av produktet.


I fartsfylt verden som vi lever i, er mange ikke fornøyd med mindre de oppnå umiddelbare resultater. Fettsuging eller fettsuging alternativer synes å være den beste ruten å gå for mange. Det er trygt å si at fettsuging er ikke for alle, og ofte vil risikoen oppveier fordelene. Ifølge Food and Drug Administration er bare trygt og effektivt alternativ til fettsuging forsøkt og avrette ruten av kosthold og mosjon. FDA foreslår også at folk lære å akseptere utseende og omfavne hvem de er. Poenget er at som en begynner hans eller hennes søk, vil de trolig bli overveldet med annonser og en overbelastning av informasjon for å behandle. Det beste rådet er å konsultere med en kvalifisert kosmetisk kirurg som vil objektivt vurdere et individs behov og veie det risk og fordeler av enhver gitt prosedyre.

No comments:

Post a Comment