Thursday, December 27, 2012

Hva er akne- og hvordan å forhindre det

Har du noen gang hatt akne? Sjansene er at du har hatt eller fortsatt har akne. Tenåringer er først og fremst de forbannet med minst med en mild form for akne. Men hva er akne? Akne, også kjent som akne vulgaris, oppstår når olje og døde hudceller danner en plugg og tette follikler eller porene.


Åtti-fem prosent av tenåringer har hatt minst en mild form for akne. I løpet av puberty forårsake økt hormonnivået økt oljeproduksjon. Denne økningen i oljeproduksjonen kan deretter kombinere med døde hud celler og føre til akne. Akne ikke diskriminere skjønt som noen voksne, spesielt kvinner, har intermitterende akne hele livet.


Hva er akne symptomer skal se ut for de fleste? Mest sannsynlig vil du se et utbrudd av whiteheads, blackheads eller kviser. Dette kan oppstå på din ansiktet, rygg, skuldre eller bryst. Whiteheads og blackheads er tette porene, mens kviser har en bacteria økning under tette porene. Store og dyp kviser kan kalles cystisk lesjoner og være ganske smertefullt og opprette arrdannelse.


Hva er akne behandlinger kommer til å bestå av? Akne behandlinger er avhengig av alvorlighetsgraden av akne. Målet er å redusere eller eliminere akne utbrudd og redusere noen arrdannelse som kan oppstå med en akne utbrudd. Den første metoden for behandling er til å begynne med rensing med en mild såpe og varmt vann og bruk benzoyl peroxide. Dette ofte styrer og hindrer mild akne.


Hvis dette ikke redusere eller eliminere akne utbrudd, er det mulig at du må oppsøke lege for å prøve mer aggressiv behandlinger. Legen kan forskrive antibiotika kombinert med aktuelt benzoylperoksid. Dette øker effektiviteten av behandlingen. Hvis det er fortsatt ingen forbedring og akne er alvorlig, kan legen anbefale Accutane som en siste utvei. Accutane er sjeldne, men alvorlige bivirkninger, og er veldig dyrt. En ny behandling som er tilgjengelig er lys bølge terapi. Denne behandlingen ble godkjent av FDA, og er nyttig for å redusere og eliminere mild til moderat akne som ikke har vært lydhør overfor andre behandlinger.


Hva er akne å redusere ting du kan gjøre for å hjelpe redusert symptomer eller utbrudd? Ting du kan gjøre for å redusere akne symptomene er rensing ansiktet ditt to ganger daglig med en mild såpe og varmt vann. Bruk hendene rene, nakne for å vaske ansiktet ditt i stedet for en vaskeklut. Energisk gni på huden din vil bare gjøre akne verre. Følg legen din retninger fullt. Dette vil bidra til å sikre at din akne er redusert eller eliminert.


Hva er akne? Akne er en tilstand som kan føre til moderat til alvorlig forlegenhet og selvfølelse problemer, i tillegg til depresjon. Hvis din akne ikke svarer til behandling deretter oppsøke en behandling som fungerer for deg eller din hud.

No comments:

Post a Comment