Tuesday, December 18, 2012

Snorking hjelpemidler

Anti-snoring enheter spenner fra det helt enkle, til noe komplekse. Fleste enheter er tilgjengelig i narkotika butikker eller gjennom direkte post (post eller Internett/e-handel). Den mest vanlige og effektive enheter og snorking bistand er beskrevet nedenfor.


• "Sandler" Pillow ™


En populær ikke-kirurgisk enhet som brukes til å lindre snorking kalles Sandler puten (oppkalt etter dens oppfinner). Denne puten tvinger av design, den sovende å sove på sin side. Siden sove på siden generelt lukker munnen, dette kan hindre noen typer mild snorking oppstår (vibrasjoner er der fortsatt, men snorking slipper ikke munnen).


• Snorre ballen


Oppfunnet i tidlig 1900-tall, snorke ballen har gjennomgått en rekke fremskritt, og moderne versjoner er tilgjengelige i dag. Snorre baller er enheter som snorer setter på ryggen mens du sover (dvs. legger det i en pose på baksiden av deres pyjamas). Når disse menneskene flytter til å sove på ryggen – og dermed generelt åpner munnen mens sover og avgir høyt snorking-gir Snorre ballen dem en våkne opp ringe av ubehag.


Som du kan lett forestille seg, er snorke ballen ikke den mest smertefri for alternativene. men for noen mennesker er det alt de trenger; spesielt for de som ikke kaste og slå mye under søvn, og bare trenger litt av et nudge å returnere tilbake til en side-sover posisjon.


Noen mennesker faktisk lage sine egne Snorre baller ut av tennisballer, golfballer, baseballs eller noe som rimelig kan passe inn i en pajama lomme. Over tid finner mange mennesker som bruker Snorre baller at de sover fast på sin side, og dermed, snorke ballen blir redundante og kan lagres for den neste snorer i familien!


• Søvn posisjon skjerm


Disse interessante elektroniske enheter ikke er ganske smertefullt som søvn baller kan være, men de forsøke å oppnå samme mål. En pipelyd støy begynner å avgi når en snorer skifter til der de sover på ryggen (og dermed munnen vanligvis åpner og mer/høyere snorking oppstår).


Selvfølgelig, kan dette pipelyd være ganske irriterende til de i hjemmet som ikke er snorking. Men akkurat som Snorre baller, søvn posisjon skjermer er ment å skape nye vaner, og kan fjernes når en snorer fast begynner å sove på deres side.


• Nasal strimler


Nasal strimler, som brukes til å utvide nasal ventilen, og dermed åpne airway å halsen og lungene, er svært populære anti-snorking rettsmidler. Disse stripene er (vanligvis) laget av plast, overholder nesen og er slitt hele natten. Noen mennesker kan legge merke til at fotballspillere og hockeyspillere basketballspillere slitasje nasal strimler mens de utfører sine sport, for å holde luftveiene åpen og fremme maksimal åndedrett effektivitet.


Nasal strimler er tilgjengelige uten resept, brukes topically og dermed har ingen interne effekt (dvs. de ikke er medisinert) og kan være kostnadseffektivt når kjøpt inne bulk.


Dytt noen ikke-snorers har faktisk begynt å bruke nasal strimler etter deres snorking partnere funnet lettelse gjennom dem. Generelt, de kan bidra til å fremme bedre luftflyt og er ofte anbefalt av lege til pasienter som er ute etter mer fredfylt søvn og/eller bedre åndedrett effektivitet. (Mer oksygeninntak, mer karbondioksid utvisning).


• Nasal Dilators


Nasal dilators er oftest laget av plast eller rustfritt stål coil, og settes inn i neseborene under søvn. Virkningen av disse dilators er at de bidra til å holde luftveiene åpne (ligner på nasal strimler), og dermed kutte ned på vibrasjoner som fører til snorking.


• Hals spray


Halsen spray fungerer litt som saltvann spray, men i stedet for salt vann, levere de naturlige smørende oljer til baksiden av halsen. Dette kan dramatisk redusere mengden av vibrasjoner som oppstår i luftrøret under søvn, og dermed effektivt redusere (om ikke direkte løgn slutten) snorking.


I likhet med nasal strimler, hals spray er ganske rimelig, mobil, og kan kjøpes i bulk. Det bør også bemerkes at halsen spray, hvis brukt for ofte, kan faktisk føre hals irritasjon. Ironisk nok kan dette føre til mer snorking!


Som slike, brukere å sikre som følger den anbefalte daglige dosen, og motstå overstiger dem uten godkjenning fra en medisinsk faglig (eller kanskje en leger anbefaling, oppgradere til en mer potent hals spray).


• Snorre disables ™


En ganske effektivt ikke-kirurgisk anti-snorking enhet som har en masse folk summende kalles Snorre-stopperen. Det finnes noen variasjoner av denne enheten:


• Det kan bæres rundt armen, og gir en liten jab av elektrisitet (føles som en liten klype) når lyden av snorking er kjente


• Det kan bæres rundt håndleddet i stedet for armen (men samme knipe er der!)


• Det kan brukes å stimulere tungen muskler, som tvinger dem til å kontrakt; og til slutt, å åpne opp airway (i alle fall litt).


Pågående studier på effektiviteten av elektroniske stimulators videre bekrefter deres effektivitet og egnethet for alle dytt snorers.

No comments:

Post a Comment