Sunday, December 9, 2012

En titt på Abdominal fettsuging

Abdominal fettsuging refererer til fettsuging, eller lipoplasty, som er utført på området torso. De fleste kandidater for denne prosedyren har forsøkt en diett og mosjon rutine, men ikke klarer å oppnå sine mål om en flatere mage. Det er veldig vanlig at fett innskudd i mageområdet er vanskelige å avta, særlig hos kvinner etter childbirth. Mageområdet er vanligvis en av de beste områdene av kroppen for denne typen kosmetisk kirurgi. Men som med de fleste kosmetiske operasjoner, abdominal fettsuging er vanligvis ikke regnet medisinsk nødvendig og risikofaktorer bør vurderes.


Mange abdominal fettsuging operasjoner utføres ved hjelp av tumescent teknikk. Denne metoden innebærer injisere en løsning av lokale anesthetics inn området for å bli behandlet. Væskene hjelper området til å hovne opp, forlate en åpning der fettsuging røret kan være lett satt og navigert. Med denne teknikken risikoen for blodtap og generell anestesi er eliminert og utvinning tid godt bli redusert. Mange leger hevder at mottakere av metoden tumescent kan ofte gå tilbake for å arbeide i så lite som tre dager.


Mange faktorer tas i betraktning når en pasient ber om abdominal fettsuging. I tilfelle av kvinner som har gitt fødsel, forlater graviditet ofte porsjon av fett i mageområdet som er tilsynelatende motstandsdyktig mot kosthold og mosjon. Ifølge leger, de fleste kvinner som har denne typen fettsuging utføres er fornøyd med resultatene, og svært få krever en ekstra mageplastikk. Abdominal liposuctions er også svært effektive i å eliminere bule forbundet med C-deler og hysterectomies.


En annen faktor å vurdere er plasseringen av kroppsfett. Leger se de to typene av abdominal fett som overfladiske og dyp. Overfladisk kroppsfett er fett som eksisterer mellom i muskelvev og hudens overflate. Dyp (eller intestinal) fett befinner seg nedenfor i muskelvev og ligger faktisk på tarmen. Mens effektivt kan fettsuging fjerne fettet som er overfladisk, er det ikke mulig å fjerne intestinal kroppsfett med denne metoden. Denne type fett kan bare fjernes av kosthold og mosjon-ingen kirurgiske prosedyren er trygg, eller tilgjengelig for å fjerne dypt fett. Den gode nyheten for pasienter er at fleste har mye mer overfladisk fett enn dypt fett, og dermed sterkt øke suksessraten for abdominal fettsuging.


Noen faktorer som påvirker resultatene inkludere tidligere fedme, kjønn og alder. Når det gjelder siste fedme og vekttap, fettet er meget fibrous og er svært vanskelig å fjerne. De over 60 år har en tendens til å ha mer elastisk, mindre fast hud, og dermed gjør fettsuging vanskelig, og kan ikke oppnå ønsket resultat. Siden kvinner har en tendens til å ha mindre fibrøse fett lommer enn menn, er abdominal fettsuging vanligvis lettere å utføre på kvinner. Nøkkelen til å oppnå ønskede resultater og føler fornøyd med kirurgi er å være komfortabel og kunnskapsrike om alle aspekter av prosedyren.

No comments:

Post a Comment