Sunday, December 16, 2012

Har du en Fitness kamp Plan?

I fitness, som krig, du vil være på offensiven, betyr ikke defensiven, og dette at heller enn å reagere på sykdommer som de oppstår, langt bedre for å være i god generell fysisk tilstand; forebyggende vedlikehold er å foretrekke til avhjelpende innsats hver gang. En generell tommelfingerregel jeg bruker er energi er grunnleggende mynt av riket fitness og uten det er forbannet vanskelig å montere noen form for alvorlig fitness innsats.


Å få energi til strøm gjennom økter er den første bestilling av virksomheten: Hvis du er lei hele tiden, utmattet av livet, og klarer å få det sammen fysisk eller psykisk, jeg foreslår to umiddelbar livsstilsendringer – kutte tilbake på mengden av mat, og begynn å gå hver morgen. Overeating er en energi-uttapping skyldige. For mange kalorier, spesielt av feil type, typen som føre til insulin å pigge eller typen næringsstoffer som konverterer lett til kroppsfett, vil tappe energi raskere så forlater bilen døren åpen hele natten og å holde lysene på. Tidlig morgen gå, spesielt gjort ut av dører, er forfriskende. Pluss tidlig AM makt walking løfter basal metabolic rate. Hastigheten som kroppen oxidizes kalorier er sparket av cardio generelt, og mest spesielt av cardio gjort på tom mage.


Et annet triks av handelen er å ha en kopp kaffe eller en koffein-laced te før cardio spasertur. Koffein på tom mage tatt i kombinasjon med trening akselererer mobilisering av trans-fettsyrer. Etter en all-night søvn/rask kroppen er lite glykogen, emulgert form for karbohydrat, når aerobic aktivitet er utført kroppen vil brent lagrede kroppsfett til drivstoff cardio aktivitet. Hvis du noen gang reise til trimrom hardcore bodybuilding tidlig på morgenen vil du se alle hulking kroppsbyggere utføre cardio. De er der for å dra nytte av denne bestemt fysiologiske anomali og forbrenne kroppsfett via pre cardio.


I tillegg treffer en aerobic-stil treningsøkt før frokost løfter til metabolisme for timer etter avslutningen av økten, og heve hjertet sats inne en planmessig moten forbedrer hjerte og lunge funksjonalitet og fordøyelsen. Kanskje er sterkeste begrunnelsen for tidlig morgen cardio at ved å gjøre det første ting det blir gjort! Livet har en måte å kaste hindringer galore i vår bane som dagens hendelser brette og ved å treffe en tur rundt i nabolaget 1ste ting, daglige hendelser og kumulative tretthet vil ikke avspore økten. Start med en behagelig spasertur i et behagelig tempo og legge til ett minutt per økt. Hvis du strøm går fem ganger i uken, og starter med en 10-minutters økt, på slutten av en måned vil økten være opp til 30 minutter.


På det tidspunktet, 30 minutter fem ganger hver uke, holde hyppigheten og varigheten og søker bevisst å øke intensiteten, gå i.e. raskere. Denne snikende incrementalism gjør du gå inn i spillet. I forbindelse med gå, kutte ned på kaloriinntaket. Etter kalorier er redusert, rydde opp utvalg mat. Igjen alt dette flyter sammen i en løs momentum bygningen innsats. Mer gå, tidlig morgen Turgåing, færre kalorier, bedre utvalg... din energi vil skyte i været og innsatsen vil utvikle seg på en forstandig rasjonell måte. Etter en måned eller to, legge i noen progressiv styrketrening, og du vil bli skutt fra en ordspråklig fitness kanon. Fin sommerværet gir tidlig utendørs walking en gledelig opplevelse, og når vi virkelig nyte en aktivitet vi søker å gjenta det- - dette sammensmelting av entusiasme med øvelse er langsiktige hemmeligheten til fitness suksess.

No comments:

Post a Comment