Tuesday, December 4, 2012

Kreft - mangler poenget

Hvis man skulle dømme etter TV-reklame og nyheter rapporter, vil det synes at den "krigen mot kreft" er men vant alle. Hva er våpen varslet? Narkotika, forskning, tester og eksamener. De går glipp av poenget.


"Forebygging" er fremmet som betyr fanger sykdommen tidlig. virkelig. Som også bommer punktet. Er det "forebygging" Hvis du ringe 911 når du kommer hjem og se røyk bølgende fra alle Vinduer? Vi bare leve med en carpe diem filosofi og vente på legen å fortelle oss om vi har en klump i våre bryst eller en hovne nodulær prostata? En mangel på en av de nye kreft stoffene som er årsaken til kreft? Er årsaken til kreft virkelig ukjent, som krever endeløs forskning?


Først, la meg sette å hvile propaganda som krigen ble vunnet. Siden President Nixon erklærte krig (1971), og etter at over 200 milliarder dollar har blitt brukt på forskning (Husk, en milliard er en tusen millioner), flere amerikanere vil dø av kreft i neste 14 måneder enn ha dødd i alle USAs kriger noensinne kjempet kombinert! (Hvor er protest marsjer?) Snart, kreft vil kjøre forbi hjertesykdom som nummer én morder.


Tiår siden, tidlig i krigen var det noen dramatiske suksesser som med Hodgkins sykdom og noen former for barndommen leukemi. Det er liten tvil om at debunking (kirurgisk fjerning) av store kreft bringer fordelene. Men de store drapsmennene som colorectal, lunge, prostate og bryst kreft er fortsatt som truer som alltid. Overlevelse gevinster måles primært i flere måneder (ikke år) lagt til livet, ikke i botemidler. Placebo effekten er store og ignorert. (Mennesker får sukker pillen placebo i kreft studier har vært kjent for å miste håret, og noen faktisk kurere seg selv av bare tenker de vil bli kurert.) En prosentandel av mennesker kan oppleve remissions spontant og fra enkel livsstil justeringer, men kreft terapi er alltid kreditert med en kur. (Undersøkelser, "Placebo læring: Placebo effekt som en betinget respons," 1985; 2 (1): 23. O'Regan B, et al. 1993. Spontan remisjon: En annotert bibliografi. Sausalito, CA. Talbot M. 1991. Holografisk universet. New York. Harper Collins Publishers. Townsend Letter, 2004; 251:32-3.)


Statistikk kan alltid bli massert for å opprette resultatet ønsket. Denne praksisen er frodig i kreftforskning. Dyremodeller (eufemisme for ekte lever og føler caged dyr blir torturert av millioner) bevise ikke effektiviteten på tvers av arter grenser til mennesker. Heller ikke laboratorium cellelinjer. Det er derfor alle de "gjennombrudd" basert på svulst krymping aldri panorere. For-profit legemiddelfirmaer og National Cancer Institute grant-basert forskning ignorere metastaser (spre cellene i kreft gjennom kroppen) i sine positive rapporter. I stedet de markere og fokus på mer lett ervervet lab resultater, for eksempel "svulst krymping," og på lett manipulert kliniske data, for eksempel "fem-års overlevelse."


Tolv nye "forbedret" stoffer som er introdusert i Europa mellom 1995 og 2000 ble ikke bedre enn narkotika de erstattet. Men prisene var alle høyere, i én forekomst av en faktor av 350 ganger. En nye "revolusjonerende" narkotika, Erbitux ™, funnet å "krympe" svulster, men ikke forlenge livene til pasienter på alle kostnader $2400 per uke. Avastin ™, en annen kostbare chemotherapeutic, av beste beregningen, utvidet livene til 400 colorectal pasienter med 4,7 måneder. Tamoxifin ™ er bevist for å være effektive i å redusere brystkreft. Risikoen er redusert med 15%, men hva er ikke like varslet er det faktum at den økte risikoen for livmor livmorkreft med om lag 15%. (Pasientinformasjon: Nolvadex, Zeneca legemidler)


Er slike resultater verdt økonomisk ødeleggelse og ulykkelig liv som kirurgi, kjemoterapi og stråling pålegge? Er at måten å tilbringe en gjenværende dager? Hvis slike terapi legger til et par måneder, er disse par måneder virkelig verdt poking, prodding, smerte, unrelenting kvalme, skjemmende, ødeleggelse av immunsystemet og økt mottakelighet for andre sykdommer? "Ja" ville være en vanskelig Svar å rettferdiggjøre.


I møte med en kreftdiagnose kaste folk flest bare opp hendene i terror og overgivelse til konvensjonelle kreft terapi død prosessen. Følelsen er at noe må gjøres, og siden "leger vet best," man må begynne å "slåss" ved å følge råd av legen. Men kjemper betyr ikke overgi seg til vil av en annen person som har sine egne personlige agenda og smalere synsfelt diktert av club de tilhører. Som savner poenget. Du må gjøre noe.


Her er den beste tilnærmingen på punkt:


1. Forhindring betyr justere livet ditt akkurat nå, slik at du lever i harmoni med ditt design. Kreft er ganske enkelt, reaksjonen av celler utsatt lenge nok for et miljø de ikke er beregnet for. Genetisk apparatet mister sin kulelager, blir gal, hvis du vil, og regresses til embryonale spede begynnelse og bare begynner å multiplisere uvørent. Hva er riktig miljø? Det er at mat, luft, vann og livsstil du er genetisk designet for. Riktig forebyggende leve sunt sammenheng er innkapslet i Wysong Optimal helseprogram ™.


2. Hvis du får kreft, ikke få panikk. Første er følger #1 råd. Lær. Samle så mye informasjon som mulig fra alle ressurser, ikke bare hva det medisinske establishment gir. Vi prøver å samle inn slik informasjon for deg i The Wysong katalogen av alternativ ressurser.


3. Tror om hva som har skjedd i livet ditt som har forårsaket sykdommen. Det er forårsaket, det skjer ikke bare. Korrigere livet ditt.


4. Du ta kontroll over din egen kropp, og du gjør beslutningene. Bestemme å sette riktig hva som er galt og gjøre det. Å ta kontroll er viktig å ikke følelsen som en hjelpeløse offer og synkende i håpløs fortvilelse-en sikker på tenkemåte å øke sykdommen langs.


5. Tror lenge og hardt før du sender inn til ubevist kreft terapier. Hvis legen ikke kan bevise effektiviteten (minst bevise at du vil være bedre med terapi enn uten) og hvis du er ikke villige til å ta risikoen for alle kontraindikasjoner, så ikke sende fordi du tror det er "alt som kan gjøres." Det er ikke. Se #2 ovenfor.


Alle gode ting i livet er vanskelig. I vår moderne verden tar god helse innsats og oppmerksomhet. Forebygge og reversere sykdom også tar innsats-din innsats. Begynn i dag for å ta ansvar for din helse og være best du kan. Mest kronisk degenerative sykdommer ha lang latens perioder, tiden mellom når sykdommen begynner og det manifesterer seg i utilslørt symptomer. De fleste alle som leser dette har slike sykdom brewing i i dette øyeblikk. Så dra nytte av vindu av muligheter og gi kroppen din en sjanse ved å leve livet du ble utformet for å leve. Som vil ikke bare hindre sykdom fra å få fotfeste, men omvendt sykdom som er incubating innenfor.

No comments:

Post a Comment