Monday, December 10, 2012

Akne Program - trinn 4: Legge til vesentlige Fatty Syren til kosthold

Få tilstrekkelig essensielle fettsyrer er betydning i oppryddingen akne. Det er disse fettsyrene som hjelper kontroll produksjon av androgener - hormoner som surge under teen-age ganger, noe som fører til overflødig sebum olje til å tette hårsekken og bidra til å skape din akne.


De tre fettsyrene som du trenger hver dag er omega 3, omega-6 og omega-9. Du trenger mer omega 6, olivenolje, enn omega 3.


Når du er mangelfull i de essensielle fettsyrene, vil du ha,


§ En svekke immunforsvaret
§ Inflammatoriske lidelser
§ Dårlig hud
§ Huden utbrudd som ikke heal
§ Økning sebum produksjon forårsaker akne
§ Talgkjertlene størrelse forhøye


Spise essensielle oljer er nødvendig å gi de riktige oljer som brukes i talgkjertlene. Disse oljene kan komme fra rett vegetabilske oljer eller fra oljer i bestemte matvarer som nøtter og frø.


Bruk linfrøolje (omega-3 olje) og olivenolje (omega-6 olje) i salat. Disse er de beste oljer å spise og kalles flerumettede fettsyrer. Andre oljen som er enda bedre for deg, kalles enumettet fettsyrer, omega-9. Denne oljen er funnet i avokado.


De fleste dietter folk må inneholde et overskudd av omega-6 oljer, så mest sannsynlig du trenger å konsentrere seg om å få mer omega-3 oljer i kostholdet ditt.


Du kan få omega-3 olje fra,


§ avokado
§ sesamfrø
§ gresskar frø
§ valnøtter
§ mørke leafy grønne grønnsaker (spinat, sennep greener, grønnkål)
§ hvetespirer olje
§ laks
§ sardiner
§ albacore tunfisk


Eller du kan ta 1 til 4 ss av linfrøolje, omega-3 olje, hver dag. Dette vil gi deg mengden omega-3 olje som kroppen din trenger å redusere eller eliminere akne blemishes. Du kan legge til denne oljen morgen kornblanding, supper, smoothies, salater og andre flytende matvarer. Hver spiseskje med linfrøolje inneholder ca 100 kalorier.


Du kan få omega-6 olje fra,


§ Linfrøolje
§ Flaxseeds
§ drue frø olje
§ pistachio nøtter
§ oliven
§ olivenolje
§ sunflower frø
§ nattlysolje
§ gresskar frø


Tar 2-3 ss av omega-6 olje vil en dag gi deg mye av denne oljen at du kroppen behov. Du kan legge til olivenolje og andre oljer inn i salaten med linfrøolje.


Du kan få omega-9 olje fra,


§ Olivenolje
§ Avokado
§ Cashewnøtter
§ Mandler
§ Oliven
§ sesamolje
§ pekannøtter
§ pistachio nøtter


Tar ca 1 ½ ss olivenolje per dag vil gi deg omega-9 oljen som kroppen din trenger.


Fiskeoljer


I tillegg til å forsyne kosthold med omega-6 og omega-3 oljer, må du supplere din diett med fiskeoljer. Fiskeolje inneholder fettsyrene EPA og DHA.


Normalt, bryte enzymer i kroppen ned omega-6 i fettsyrene EPA og DHA.


Eikosapentaensyre (EPA)
Docosahexaenoic Acid (DHA)


Disse to fettsyrer endre til slutt til prostaglandiner.


Hva er prostaglandiner?


Prostaglandiner er kjemiske hormoner som kommer fra omega-6 og omega-3 oljer, og det hjelper,


regulere hver funksjon i cellene og organene.


Postaglandins hold også androgen hormoner i kontroll, slik at overflødig sebum ikke er råvarer i hårsekken, som fører til akne.


Imidlertid kan spise nok essensielle fettsyrer ikke sikre at du produsere nok EPA og DHA, som produserer essensielle prostaglandiner.


Det er kritisk for akne, og enda viktigere for helsen din at du får nok EPA og DHA i cellene og organene slik at de kan produsere de nødvendige prostaglandiner.


For å øke prostaglandiner i din cellen vegger, er det nødvendig for deg å ta en fisk supplement, som inneholder både EPA og DHA.


Selvfølgelig spise laks, kveite, og makrell to ganger i uken, vil det være et pluss i gir kroppen din med flere EPA og DHA.


Ta med minst 20% av kosthold kaloriene som gode fettstoffer - omega oljer og fiskeolje. Dette er viktig for å kontrollere overflødig aktiviteten av hormoner og redusere betennelse av akne.

No comments:

Post a Comment