Sunday, December 23, 2012

Diett brus Drinkers - er du Dehydrated?

Mange av oss har vokst opp drikke koffeinholdige diett brus som et alternativ til sukkerholdig vanlig brus. Vi tror dette er et bedre valg i stedet for lasting oss (og våre barn organer) med store mengder sukker. Mens diett brus gjør hjelpe oss til å unngå en sukker overbelastning (som kan føre til vektøkning) bør vi også være klar over effekten av koffein i mange cola flavored kosthold brus.


Koffein er et vanndrivende forårsaker kroppen til å skille ut vann. Resultatet av å drikke flere koffeinholdige drikker i løpet av dagen er å tømmes, i stedet for replinish i kroppsvæsker. Der slike drikke ar hovedkilden for daglig fluid inntak, kan resultatet være et tap av vann som kan faktisk føre til dehydrering. Det er ikke uvanlig for mange av oss til å være uvitende dehydrert!


Her er noen vanlige symptomer på dehdration. Hvis du gjenkjenner noen av disse symptomene kan det hende du kan forbedre din helse ved å bare drikke 6 til 8 glass ren, frisk vann om dagen.


1. Den mest vanlig symptom er hodepine. En viktig funksjon av vann er å skylle giftstoffer fra kroppen. Hjernen din er 75% vann, så selv blir litt dehydrert kan forårsake hodepine.


2. En dårlig konsentrasjon/tretthet. Hvis du kroppen ikke kan kvitte seg med giftstoffer det vil kampen, og du vil føle deg mindre energisk som kroppen din viderekobling energi å beskjeftige seg med giftstoffer.


3. Forstoppelse. Kroppen din vil avlede vann til mer grunnleggende funksjoner, og som et resultat avføring blir vanskeligere og vanskeligere å utvise.


4. Redusert urin produksjon eller mørk urin. Visste du at opp til 200 liter vann går gjennom nyrene daglig? Uten en frisk tilførsel av vann for nyrene å filtrere avfallsstoffer ut av blod, blir urin mørkere.


5. Furry tungen eller dårlig ånde. Hvis du ikke har nok vann som passerer gjennom munnen å vaske bort matpartikler, kan bakterier spre og føre til at 'furry' følelse eller dårlig ånde.


6. Huden. Huden føles elastisk. Når du klype i huden på baksiden av hånden det skal festes tilbake umiddelbart.


(c) copyright: Kim Beardsmore

No comments:

Post a Comment