Saturday, December 22, 2012

Autisme og kosttilskudd

Dessverre, det har blitt bevist hinsides tvil at en stor andel av befolkningen i USA lider av ernæringsmessige mangel. Studier viser, 30% av befolkningen har en marginal grad av Vitamin C og 15% er Vitamin C mangelfull. Lavt nivå av vitaminer og mineraler som kalsium, jern, folsyre, magnesium og krom fortsette å være en betydelig, men vanlig problem i USA. Det er også bemerket at barn som lider av autisme er de vanligste pasientene for vitamin og mineral-mangel. Barn som lider av autisme har generelt mye lavere nivå av vitamin A, C, D, og E, og alle B-vitaminer (unntatt kolin) og noen mineraler (sink, magnesium, selen).


De vanligste problemene som blir funnet i barn som lider av ernæringsmessige mangel kan være oppført som følger:


§ Høy kobber: sink-forhold
§ B12-mangel
§ Kalsium mangel
§ Sulfate mangel
§ Vitamin A


Hvorfor barn med autisme lide mest?


Kronisk diaré/forstoppelse: malabsorpsjon er et vanlig problem knyttet til autisme. En fersk studie av Southwest Autism Research Center av over 400 mennesker med autisme har funnet at 48% rapportert kronisk diaré eller kronisk forstoppelse


Gastrointestinale betennelse: mange pasienter som lider av autisme opplever kronisk gastrointestinal betennelse og strukturelle kompromiss i fordøyelseskanalen. Denne intestinale betennelsen sannsynlig reduserer nærings absorpsjon.


Kosttilskudd restriksjoner: en av de klassiske symptomene på autisme er tilgangsbegrenset interesser og atferd, og dette ofte strekker seg til valg av mat. Begrenset, self-limited dietter er svært sannsynlig å være mangelfull i ett eller flere viktige næringsstoffer.


Den lysere siden


Når vi er alle berørte med økende hastighet på autistic barn og problemer skyldes går mangel på nødvendige vitaminer og mineraler som det har også blitt bevist at næringsstoffer multivitamin/mineraltilskudd langt i å hjelpe disse barna. Disse kosttilskudd bidrar betydelig til deres forbedring av IQ, skolastiske test score og tidlige nevrologiske utviklingen. Barn med lærevansker oppleve betydelige atferdsmessige, kognitive og akademiske gevinster ved bruk av disse multivitamin kosttilskudd.


Studier og tilbakemelding fra foreldre til barn med autisme har vist at kalsium, vitamin C, folsyre og vitamin B6 med magnesium, sink, niacin, niacinamide og dimethylglycine resulterte i forbedringer i 41–58% av tilfellene.


Flytende Vitamin formelen og den flytende Mineral formel (tilgjengelig på http://www.awakennutrition.com) utviklet med råd fra James Adams. Doktorgrad Arizona State University er en ideell løsning for å møte de ernæringsmessige behovene til autisme og ADHD. James B. Adams er far til en ung jente med autisme, diagnostisert i 1994, og det er hva som førte ham til å skifte mye av forskningen hans vektlegging til slutt til autisme, med fokus på biologisk årsaker og behandlinger.


Det ble funnet i forskning at en kombinasjon av Vitamin B6 og Magnesium er svært effektive i å redusere mange av underskuddene og symptomer på autisme. Vitamin C har også vist i en klinisk studie for å lette en reduksjon i symptomet alvorlighetsgrad hos barn med autisme. Vitamin B6 er betydelig hevet hos barn med autisme, sannsynligvis på grunn av defekte pyridoxal kinase, noe som tyder på en funksjonell behovet for mer. Dette kan forklare hvorfor svært høye doser av vitamin B6 har blitt vist i flere studier til fordel for barn med autisme. Imidlertid er videre studier nødvendig for å måle pyridoxal, pyridoxamine, PMP og PLP samtidig for å validere denne tolkningen. Alpha lipoic syren høyder burde likeledes være høyere og helst på linje med de som finnes i typiske voksne.


Dette er noen av de grunnleggende kravene som må holdes i bakhodet mens utvikle noen kosttilskudd for å være effektive og bidra til riktig behandling og vekst av barn med autisme og folk som lider fra mangel på mineraler og vitaminer. James Adams forskning ahs begavet oss med to slike multivitamin kosttilskudd, men vi bør sette i kontinuerlig innsats for å utvikle enda bedre løsninger og produkter som vil være effektiv å kurere autisme.

No comments:

Post a Comment