Thursday, December 13, 2012

Topp ti grunner til å supplere din diett med EPA fiskeolje

Vi er i grepet av en omega 3 fisk olje-bølge, hver dag flere studier er publisert for å vise hvor viktig dette næringsstoffet er til oss. Forrige uke var barn med konsentrasjonsproblemer denne uken er det barn med autisme. Her er noen veldig gode grunner til hvorfor du bør vurdere å supplere din diett med en høy kvalitet EPA fiskeolje supplement.


1. De fleste av de moderne vestlige diettene inneholder altfor mye omega 6 i form av brød og pasta, ved å supplere din diett med en omega 3 fiskeolje supplement det hjelper deg for å løse denne ubalansen av omega 6 til omega 3.


2. Høy klasse omega 3 EPA fiskeolje har vist seg å være svært gunstig i kampen mot depresjon. Hvis hjernen din blir tett opp med trans fettsyrer (dårlig fett) er det mulig at hele meldingssystemet i hjernen din kan bli svak, bør dette skje så utbruddet av depresjon kan oppstå


3.I en fersk studie utført, folk som supplert det diett med EPA fiskeolje mistet mer vekt enn en placebo kontrollerte gruppe. Dette er antatt å være grunn cellene slippe dårlig fett, og kroppen deretter brenne dem som drivstoff.


4. Høy klasse EPA fiskeolje hjelper med konsentrasjon og muligheten til å tenke klart ved å hjelpe passering av signaler i små hullene av hjernen som kalles synapser.


5. Omega 3 er en viktig fettstoffer syre og ikke kan produseres av kroppen. Det kalles en essensiell fettsyre fordi det er avgjørende for riktig kroppens balanse og funksjon av mest vitale organer og hormoner.


6 Omega 3 høy klasse EPA fiskeolje har blod tynning egenskaper som ligner på aspirin, dette er svært gunstig for personer som er utsatt for et hjerteinfarkt. Og andre lignende cardiac problemer. De med arytmi problemer og de tar blod tynning medisiner bør rådføre deg med Fastlegen.


7. Kvaliteten på din hud, hår og negler, avhenger av din diett å være rik i alle de riktige essensielle fettsyrene, spesielt omega 3. Kroppen trenger disse essensielle næringsstoffer for optimal vokse og foryngelse.


8. Omega 3 vi pleide å få fra melk og kjøtt har nå blitt redusert drastisk fordi kyrne er hovedsakelig korn matet i stedet for gress matet, dette har redusert omega innholdet i kjøtt og melk til et svært lavt nivå.


9. Under svangerskapet det ufødte barnet tar alle næringsstoffene fra mor, dette inkluderer næringsstoffer omega 3 DHA. Hvis etter fødselen av barnet disse riktig næringsstoffer ikke er erstattes kan så utbruddet av innlegg natal depresjon oppstå.


10. Vestlige dietter kan være lat og full av uønsket fett dvs transfett. Derfor gir vi ikke kroppen vår den riktige balansen av omega 3 essensielle fettsyrer. Kroppen vil da begynne å vise tegn på denne ubalansen:


Tørre øyne
Tørr hud
Kylling huden på baksiden av overarmer
Sprø negler
Hyppige infeksjoner
Dårlig sårtilheling
Lav stemninger
Humørsvingninger

No comments:

Post a Comment