Thursday, December 20, 2012

En introduksjon til magen Tucks

Abdomenoplastikk eller "mageoppstramming gi" er en større inngrep fremgangsmåte det fjerner overflødig hud og fett fra magen og strammer magemusklene. Mange mennesker som ikke klarer å oppnå ønskede resultater med tradisjonelle kosthold og mosjon søker en plastisk kirurgi mageplastikk. Mageplastikk er den sjette mest populære plastisk kirurgi prosedyren i USA.


Det finnes forskjellige typer tummy tuck operasjoner, og den største forskjellen er hvor mye arbeid er gjort og hvor stor av et snitt er nødvendig. En mini mageplastikk utføres bare på magen under navlen. En tradisjonell tummy tuck surgery utføres på hele mageområdet, fra lavere ribbe buret til toppen av bekkenet. Når de vurderer plastisk kirurgi mageplastikk, er det viktig å møte med en kvalifisert lege for å diskutere hvilke alternativer som er best for deg.


For å fastslå Hvis du ville være en god kandidat for mageplastikk kirurgi, spør deg selv følgende spørsmål:


Er du i ca 30% av din idealvekt?
Hvis du har tenkt å miste mer vekt eller bli gravid, du bør nok vente med å ha en mageplastikk.


Er du fysisk og følelsesmessig sunn?
Den beste kandidat for Irland tummy tuck surgery forstår den tilknyttede risikoen, og har god helse nødvendig for riktig helbredelse.


Vil du ha tid til å tillate kroppen å helbrede riktig?
I noen tilfeller kan være nødvendig med en overnatting på sykehuset og healing kan ta opp til 6 måneder å komme helt. I løpet av denne perioden, med legen din tillatelse vil du kunne gå tilbake til de fleste normale aktiviteter.


Kan du råd til kostnadene for en plastikkirurgi mageplastikk?
De fleste forsikringsselskaper dekker ikke kostnaden av prosedyren. Det er ansett som valgfag kirurgi.


Videre konsultasjon med legen din vil selvfølgelig være nødvendig å til slutt finne ut om en plastisk kirurgi mageplastikk er riktig for deg. Det er viktig å gjøre noen undersøkelser om kirurger i ditt område før du seriøst vurdere en mageplastikk. Henvisninger kan være svært nyttig, og kvalitet tummy tuck kirurger har en tendens til å være konsentrert i visse steder.


For eksempel, i Newport Beach er det mange kvalifiserte kirurger å velge fra. Lignende resultater kan oppnås i den større Orange County så vel som i New York City. Husk å sjekke kirurgens legitimasjon med den amerikanske styret av medisinske spesialiteter og staten medisinsk brettet. Kort sagt, før din forskning før du bestemmer deg på en tummy tuck.

No comments:

Post a Comment