Wednesday, December 5, 2012

Hvorfor barnet bærer er sunt

Fra et rent biologisk perspektiv, kan bærer barn bli vurdert den viktigste årsaken til en kvinnes eksistens. For saks skyld, kan det samme sies om menn, siden begge kjønn er, faktisk, engangs pakker av genetisk materiale. Vi dør, men våre gener fortsette på immortally.


Med økende befolkning press og moderne uavhengig livsstil (i motsetning til familiegården der barn var nesten en nødvendighet), har formering blitt et alternativ som stadig avslås eller minst betydelig begrenset. Men med disse valgene kvinner ta seg ut av en naturlig biologisk rolle. I tillegg, fjerner behandling av brystet som et ornament i stedet for en fôring orgel-ved å velge for syntetiske formler-også kvinner fra en naturlig biologisk funksjon.


Når disse valgene er kombinert med bruk av prevensjon hormoner, hormon erstatning terapi, en økende belastningen av estrogenic forurensing i miljøet og mat og en diett som har veered betydelig fra sin naturlige design, er formelen for hormonelle kaos, metabolske dysfunksjon og sykdom på plass. Resultatet er tidlig mensen i barn, ufruktbarhet, unormal og uberegnelig menstruasjonssykluser, celleforandringer, fibroider, livmorkreft, brystkreft, premenstruelt syndrom, dramatiske humørsvingninger og depresjon, osteoporose og andre symptomer på unormal overgangsalder: hetetokter, psykiske problemer, redusert libido og fortynning av vaginal veggen.


Dette er et vanskelig problem med ingen enkel løsning. Hvis kvinner ville ha så mange barn som de er i stand til, sykepleier dem for år da de er laget, spise naturlig mat, og leve i et mer perfekt miljø, forsvinne de fleste av disse moderne helseproblemer.


Hvis pengene strømmet ut av våre trykk ville vi ikke har økonomiske problemer heller, rett?


Ønsket om å begrense familier kan snart ikke engang være et alternativ. Vi begrense enten befolkningsvekst eller så vi vil grenen vi alle sitte på. Befolkningen er en motor til slutt alle miljømessige woes. Vi bor på et endelig planet med begrensede ressurser, men vi har en uendelig evne til å rase. Vi leve heller innenfor grensene for jordens bærekraftig ressurser, eller vi vil ødelegge oss selv. Å ha barn kan være en naturlig og sunn prosess, men kan være en dødelig spill for bærekraftig liv på jorden.


Så har vi en conundrum. Kvinner trenger å oppfylle deres biologiske reproduktive rolle for å oppnå metabolske balanse og helse, men hvis de gjør så ubegrenset, helsen til livet på jorden er truet.


I et forsøk på å løse dette dilemmaet, har kvinner slått til quick fix av farmasøytiske syntetiske hormoner. Hormoner som kontrollerer unnfangelsen, hormoner som kontrollerer unormal menstruasjonssykluser og hormoner som fikse overgangsalder. Det er en forenklede løsning til et komplekst problem.


Sier, "Ikke rotet med mor natur" er spesielt aktuelt når dosering kroppen med hormoner. Siden 1940-tallet da estrogen terapi ble populære, har hundretusener av kvinner falt for kreft. For eksempel, en kvinne er nesten 13 ganger mer sannsynlig å få livmorkreft, og på nesten 30% økt risiko for brystkreft når hun tar østrogen. Nylig forskere har identifisert to øverste forebygges bryst kreftrisiko: muntlig p-piller og østrogen erstatning terapi.


For de som rettferdiggjør bruken av estrogen for fordelene med redusert risiko for osteoporose og hjerte-og karsykdommer, bør du vurdere at riktig trening, kosthold og livsstil valg kan ha den samme gunstige effekten uten potensielle konsekvensen av kreft.


Hvordan har kvinner spesielt sette seg utenfor deres naturlig sammenheng å gjøre seg mer utsatt for kreft?


Den gjennomsnittlige mammaen føder om to spedbarn. Selv om dette er et intelligent antall fra standpunktet befolkningskontroll, er det unaturlig i at ved å ikke fortsette å ha svangerskap og til sykepleier (som stopper ovulations) hun vil ovulate en utrolig 438 ganger mens hun levde.


På den annen side, forårsaker en kvinne i primitive natursettingen som ikke selv vet hva graviditet eller hvordan å forhindre det selv om de ønsket å, ville ha startet mensen og eggløsning på alder tolv og ville ha levert ni babyer og breast-fed dem i løpet av karrieren reproduktive. Amming kan fortsette for barn i en helt naturlig setting for opptil fem eller flere år. Kombinasjonen av graviditet sammen med amming i innstillingen premodern ville har redusert antall ovulations som en primitiv mor ville ha måttet om lag ni.


Dette betyr at i dag kvinner bla gjennom deres menstruasjonen en unormal antall ganger, utsette kroppen sin til overspenning av estrogen 50 ganger større enn våre primitive forfedre som bor i en naturlig setting.


Mange kreft i kvinner er følsomme for høye nivåer av kvinnelige hormoner.


For eksempel er brystkreft følsomme for østrogen. I hunder, kan å fjerne eggstokkene ofte forhindre eller stoppe fremgangen av mammary kreft. Tamoxifen hos mennesker brukes til å blokkere østrogen aktivitet innen brystkjertlene og dermed antas å utøve sin beskyttende effekt på denne måten. (Denne farmasøytiske agenten kan, imidlertid, øker risikoen for livmorkreft til omtrent samme grad at risikoen for brystkreft er redusert!)


Hvile perioder med lavere østrogennivå at kvinner som er erfarne i innstillingen premodern servert en beskyttende effekt for å spare organer og vev av kreft. Kvinner som sykepleier for en total periode av selv så lite som to år er kjent for å ha en redusert forekomst av mammary kreft.


Denne overflødig eggløsning hypotesen er sannsynlig forklaring på fenomenet tragisk for moderne female kreft. Når mennesker velger å gir blaffen og tilbakevise naturen ved å forstyrre naturlig biologisk design, vil sykdom alltid være konsekvensen.


Hvis problemet er et avvik fra naturen, så løsningen er en tilbakevending til den. Her er noen alternativer:


1. Referere til Wysong Optimal helseprogram for retningslinjer for livsvalg som kan forbedre generell helse, og dermed hormonelle helse (http://www.wysong.net/PDFs/ohp.pdf).


2. Fremmheve ferske rå matvarer i kostholdet og unngå bearbeidet mat så mye som mulig.


3. Eliminere hydrogenert oljer og raffinert sukker. Hydrogenert olje fortrenge sunn kosttilskudd fett og har vist seg å være kreftfremkallende, og sukker kan stimulere en økning i estrogens.


4. Prøv å bruke økologisk mat så mye som mulig og unngå syntetiske materialer i kosmetikk, hjemme og på arbeidsplassen for å redusere eksponering for miljømessige estrogens.


5. Forsøk ikke "lavt fett" eller "lav kolesterol" kjepphest dietter som ofte opprette avhengighet av behandlet karbohydrater og alvorlig redusere viktige naturlige kosttilskudd fett og essensielle fettsyrer.


6. Øke forbruket av naturlig vegetabilsk mat som inneholder fytoøstrogener som pleier å motvirke estrogens.


7. Unngå hormon medisiner hvis det er mulig.


8. Utforske naturlig prevensjon tiltak.


9. Sykepleieren babyer for så lenge du kan.


Moderne liv presenterer mange valg, friheter og rettigheter. Fiksing og triksing med barnet bærer, men er et valg som ikke er uten konsekvenser. Kvinner trenger å være klar over og ta trinnene nødvendig å sørge for at valgene de gjør ikke også ta med dem økt risiko for alvorlige moderne sykdommer.


Referanse:
Zeneca Pharaceuticals. Tamoxifen pasienten sett inn. Zeneca, Inc. Wilmington, DE. 1998.

No comments:

Post a Comment