Sunday, December 25, 2011

5-Tastene for å bedre naturlig visjon

Vår visjon er vår hovedmåten forhold til verden rundt oss. Av de fem fysiske sansene er visjon den mest dominerende og nyttige forstand.


Ennå, over halvparten av folk i dette landet (USA), slitasje briller eller kontakter. Trenger korrigerende linser å se klart nå anses normalt, men det finnes måter å har bedre visjon naturlig uten bruk av noen kunstig mulighet og kompliserte prosedyrer som kirurgi. I denne artikkelen, vil jeg meddele 5 nøklene til naturlig bedre syn som har prøvd og testet av tusenvis av personer over år.


Nøkkel # 1
Blink regelmessig:
Blinker, er en naturlig dyrking av din bedre visjon. Blinkende renser og smører øynene. Når det er ingen spenning, øynene blinke 10 - 12 ganger hvert minutt eller om en gang enhver 5 sekunder. Men folk som ikke ser klart pleier å stirre og ubevisst hold øynene åpne, som fører til at belastningen i tillegg til følelsen av tørr og slitne øyne. Bevisst Minn deg selv å blinke hver 3-5 sekunder. Jo mer blinke du jo bedre er det for øynene. Din øyelokk styres av bare én muskel. Ved å ha riktig avslapping i at muskel, kan det fremme velvære gjennom hele kroppen.
Flagre blinker: Øve Flutter blinker blinke øynene dine lett og raskt 10-20 ganger. Ikke press eller presse din øynene lukket og slappe av ansiktet som blinke. Deretter lukker du øynene og slappe av. Gjenta dette 2 eller 3 ganger. Flagre blinker vil bidra til å oppbevare din eyes fuktig, avslappet og gratis belastning på.


Nøkkel # 2
Bruk din perifert syn.
Øynene kan tilby deg mer enn du forventer. Samtidig som du fokuserer på ett objekt, er bilder også komme i øynene fra din eksterne oppmerksomhet – fra venstre og høyre, og fra fronten av og bak hva du direkte ser på.
Men dessverre personer med dårlig syn har trent deres sinn så intently fokusere på bare én ting som de blokkere ut deres perifere bevissthet. Denne "setter på av skylapper" avler trøtte og en spent stil konsentrasjon.
Uansett hva du ser på, alltid påminne deg selv å være klar over dine perifere visjon. Bevisst huske å være klar over alt samtidig som du ser på ett punkt.


Nøkkel # 3
Holde dine øyne flytte og endre fokus
Stirrer er oftest praktisert dårlig vane i forhold til dårlig visjon. Holde øynene til å flytte og endre fokus er den mest direkte og mest effektive måten å bryte stirrer vane.
Normalt, flyttes øyet litt 50 - 60 ganger hver eneste sekund, stadig endring hva det er å se på. Denne subtile bevegelsen er avgjørende for klar visjon; Du kan låse opp spenning i visuelle systemet ved å huske å endre fokus ofte. Dette oppfordrer øynene dine til å bli mer avslappet. Hva du kan gjøre med øynene dine, du bør alltid huske å skifte fokus og Hold øynene flytte.


Nøkkel # 4
Unngå Daydreaming
Ordet daydreaming brukes til å bety noen mental aktivitet – om det innebærer bilder som fanger en persons fokus mens deres øyne er åpne. Det er ikke noe galt med den kreative bruken av fantasi, men når daydreaming blir en vane den kan ha en negativ effekt på din visjon.
Her er hvorfor:
Hvis du lukker øynene og Forestill ser på en fjernt scene, øynene svare på som, og endre fokus, som de ville hvis de ble faktisk ser på som fjernt scene.
Så, hvis du kjører nedover veien, og du tenker på noe annet, øynene er fanget i et dilemma – hva bør de se? På den ene siden, de prøver å bringe veien i fokus, og på den annen side, prøver å fokusere på hva som er i tankene dine. Dette fører deg til å stirre, skaper visuell spenning og sender blandede meldinger til hjernen.


Nøkkel # 5
Se med "Øynene til et barn"
Engasjere seg i verden som et barn ville – med spenning, helse, ærefrykt og wonder-, som om du ser alt for første gang.
Hvis du husker å blinke, å flytte øynene og skifte fokus, å bruke din perifere visjon og unngå daydreaming, kan du få fast i fellen med bare mekanisk ved hjelp av øynene. Er det en stor forskjell mellom å se og aktivt leter. Det er alltid noe nytt og annerledes å legge merke til.


Bruke tipsene 5 bevisst og regelmessig, og du vil finne at ikke bare øynene begynner å føle mer avslappet, men din ser blir klarere. Hvis du vil ha en fullstendig metode for å forbedre din indre og ytre synet gjerne kontakt Cambridge Institute for bedre syn på http://www.program-for-better-vision.com

No comments:

Post a Comment