Friday, December 16, 2011

Ta S ' av brystet

Visste du at negative stress - "nød" fører til sykdom og til slutt trekker fra år fra våre liv. Statistikk viser at en oppsiktsvekkende 75% - 90% av alle leges besøk er stress relatert. Centers for sykdom Control i Atlanta, severdighetene en betydelig kobling mellom stress og seks av de viktigste årsakene til dødsfall; hjertesykdommer, kreft, lunge plager, ulykker, skrumplever av leveren og selvmord.


"Slåss eller flight" er et automatisk svar som våre sinn forteller våre kropp å står vakt. I respons på stresset, vårt hjerte raskere, våre blodtrykk stiger, våre puste quickens og svette øker. Disse fysiske tiltak er umiddelbar, men det er mange andre stress effekter som har betydelig innvirkning på ikke bare vår langsiktige fysisk helse, men også vår mentale og emosjonelle helse. La oss se på fem av våre kroppens systemer og har direkte innvirkning som stress.


Jeg er en overlevende


Vårt immunsystem er main forsvarslinje mot sykdom som dem som er nevnt tidligere. Dette er systemet vårt kjemper. Når vi tillate oss å bli understreket la vi oss åpen for angrep. Vi bli selv mer utsatt for lidelser som er lett forebygges som forkjølelse og influensa.


Har et hjerte


Sirkulasjons-systemet vårt hus vårt hjerte, vår mest avgjørende orgel. Det gjør at resten av våre systemer å trives. Våre sirkulasjons-system kan ikke gjøre dens ' jobb når vi underlagt oss å understreke. En økning i våre blodtrykk angir at vårt hjerte, som er en muskel, har å jobbe dobbelt så hardt for å gjøre den samme jobben. Økt blodtrykk fører til økt risiko for hjertesykdommer. Hypertensjon, bedre kjent som høyt blodtrykk er en primær link til forekomsten av hjerteinfarkt.


Hjernens makt


Våre hjernen er "control center" av kroppen. Når kroppen ikke er godt uthvilt, er våre hele nervesystemet kastet ut av klask. For eksempel når trøtthet sett er vi ute av stand til å fungere på et optimalt nivå. Ikke bare øker hyppigheten av hodepine men ulykker samt. Yrkesmessig sikkerhet og helse forvaltning offisielt gjenkjenne stress som en ledende årsak til worksite skader. I tillegg, Department of Transportation rapporterer at 71,000 dødsfall årlig kan tilbakeføres til trøtthet.


Skin Deep


Huden er vår kropp største organ! Det er vår ytre dekker-den aller første tingen andre se. Uansett hva som skjer på innsiden vil vise seg på utsiden. Stress påvirker enormt den aldrende prosessen. En av de første stedene vi vise våre alder er faktisk våre ansikt. Stress kan også føre til en person til å bryte ut i strukturer, ligner svaret erfarne under en allergisk reaksjon.


Bryte det ned


Stress forstyrrer fordøyelsen systemet fungerer som den skal. Fordøyelsen gjør det mulig for oss å få brenselet som kroppen trenger for å kjøre effektivt. Stresset får Fordøyelsessystemet til slår seg helt av. Hvis magen er i knop på grunn av stress, kan du oppleve ett av to tegn som lar deg vite systemet er "utenfor" - diaré eller forstoppelse.

No comments:

Post a Comment