Tuesday, December 6, 2011

Prinsipper for effektiv vekt-tap

Hvis du holder på å bli vekt etter dieting, stoppe! Ikke engang tenke på prøver en annen kosthold, fordi det vil mest sannsynlig produsere samme resultat som du allerede har sett.


Slutte å kaste bort din tid, penger og krefter for ingenting. Ta en titt på fakta presentert i denne artikkelen, og gjøre din egen beslutning.


La oss ta en titt på noen vekt-tap prinsipper.


1. Øke stoffskiftet


For å kunne produsere vedvarende, Permanent og langsiktige vekttap, er det viktig at du øke stoffskiftet. Og den mest effektive måten å øke stoffskiftet er å ha en større andel av funksjonelle muskel på kroppen.


Det er den eneste måten å bygge dette mager muskel slik at du kan øke stoffskiftet gjennom "styrketrening". Det finnes ingen andre metode som fungerer underverk på stoffskiftet som krafttrening.


Ved å utføre styrketrening, vil du effektivt øke mengden av funksjonelle mager muskel på kroppen slik at stoffskiftet vil heve.


Etter en treningsøkt i styrke vil kroppen din gjennomgå en betydelig økning eller "Topp" i metabolisme, som lar deg brenne mye mer fett, så du kunne før.


2. Det er alt om mager muskel


"Hvor mye fett kan brenne kroppen er direkte relatert til mer mager muskel kroppen kan holde."


Hvis systemet ditt muskel kan opprettholde mer energi og bruker denne energien betydelig når du utfører styrketrening, vil det være kunne brenne av calories du spiser og overflødig fett på kroppen.


Med andre ord, hvis musklene blir sterkere og kan holde mer energi bør så du være stand til å frigi denne energien mer effektivt for å øke stoffskiftet, og brenne av overkant calories som du har spist.


Når vi kan bygge mer mager muskel gjennom vår egen styrke, vil deretter våre organer bli mer effektiv ved å brenne fett.


Det er også mengden mager muskel på kroppen som gjør at du ser godt. Når du brenner av overflødig fett fra kroppen, vil mager muskel under huden din bli utsatt for slik du ser sunn, energisk og godt tonet.


3. Spole vandre forbrenner fett


Alt du trenger å gjøre nå er å innlemme "Walking Fast" i din vekttap programmet å skynde seg brenningen av overflødig fett.


Ikke bare er rask gange bedre mye enklere på hofter, men det gir også en større prosentandel av fett tap i motsetning til jogge eller kjører.


Her er noen av fordelene med rask Walking.


· Lett å utføre · De fleste konvensjonelle · Alle naturlige kroppen bevegelse · Ikke forårsake skader · Kan gjøres hvor som helst · Beste Minimal innsats øvelsen for fett tap


"Jeg kan ikke understreke nok hvor fort Walking er nødvendig i hver vekttap programmet."


Programmering-strategier


Hvis du vil at noe vekttap program å fungere må du utføre "styrketrening". Det er helt avgjørende i løpet av livet ikke bare for vekt-tap mål, men også for generelle helse og velvære.


I år har vi blitt fortalt diett av overflødig fett fra kroppen og kast i noen rask vandre til skynde prosessen. Problemer med dette er at lav calorie begrenset diett ville kaste kroppen inn i sult-modus med kroppen holder på fat og bruke dyrebare mager muskelvev for energi.


Dette ville "Lavere din metabolisme" forårsake tap av større muskler og når diett ble brutt den opprinnelige fat returneres, og du ville ha større sjanse for å få enda mer fett.


"En ond syklus"


Til slutt, kroppen din vil bli brukt til kosthold og deretter du vil nå et punkt der ingenting skjedde.


Så hva gjør du nå?


Prøve vekttap kosttilskudd, kremer, Massasje, toning tabeller, narkotika. Du burde vite nå at disse ikke fungerer.


Det er en bedre måte, er det bare...


«Styrketrening»


Mange studier som viser at styrketrening er en overordnet metode for vekttap.


(Damer, du vil ikke bulk opp ved hjelp av vekter, du trenger ikke testosterone å få store og muskuløs, så ikke fortvil).


Hvis du ikke innlemme krafttrening i din vekttap programmet ser frem til "skuffende resultater".


Dagene krafttrening tre til fem dager i ukene i treningsstudio, en time om gangen er langt borte. Det bare ikke fungerer. En kort krafttrening trening i uken gjort hjemme eller i gym vil smelte bort mer fett enn du ville aldri trodde mulig.


Fett, tall og Cardio arbeid


Vi har allerede funnet ut at ved å øke den funksjonelle muskelen på kroppen, øker du hvile metabolske rate. Grunnet høyere metabolske rate kan du nå spiser mer calories, noe som betyr at du ikke trenger å sulte lenger for å miste vekt.


I en forstand, færre kalorier må kutte tilbake fra våre daglige inntaket av mat og vellykket dieting (forutsatt at du spiser riktig mat) vil bli mer sannsynlig.


Så langt som fett er bekymret, er de brent fra kroppen når celler oxidize for å frigjøre energi i form av øvelsen. Når øvelse er gjort langsomt til moderat i 20 til 30 minutter, HENTES flertallet av energi fra fett butikkene.


Det er viktig å forstå at tap av fett kommer fra fett celler OVER hele kroppen, ikke bare fra én eller flere bestemte områder. Derfor er fett reduksjon av et bestemt område ikke vanligvis mulig.


Bland opp cardio aktiviteter på treningsstudio. Bruk tredemølle, sykkel, climber eller andre trening utstyr som er tilgjengelige for deg.


Beste øvelsen for fett tap er rask gangavstand enten innendørs på tredemølle eller utendørs. Gå til du er mildt puffing og holde den hastigheten for det avsatte tidsrommet.


Hvis cardio-aktiviteter lar du panting eller andpusten ~ du kommer for hardt. Din energi vil være så kommer fra din karbohydrater forbeholder seg, og ikke fra din fat lagrer.


Vekttap er ikke stor komplisert mysteriet som noen mennesker eller tidskrifter og bøker har du tror. Det er virkelig veldig enkelt, og det kan alt gjøres så lite som ti uker ved følgende enkle å følge, uavbrutt prinsipper.


Ernæring For vekttap


Måten å miste kroppsfett og opprettholde muskel er å ha en mat-programmet for livet. Kvalitetsmat og mer energi output er det grunnleggende må du gå for. Bulk matvarer som fylle deg opp og ikke fyller du ut, matvarer som er lavt i fett og sukker som ikke raffinert bør være ideelt.


Hyppige småretter bør forbrukes i løpet av dagen hver som inneholder en liten protein å opprettholde muskel og energinivå. Matvarer med viktig vitamin og mineral kosttilskudd bør også tas på daglig basis.


Hvordan kan du bestemme hvor mange kalorier du trenger?


En rask og enkel metode for å finne ut hvor mange kalorier du krever per dag for vekttap og vedlikehold er å beregne en calorie-verdi med en multiplikator som angitt nedenfor.


Vekttap = multiplisere din bodyweight i pund med 12 calories (12 x lb).


Vedlikehold = multiplisere din bodyweight i pund med 15 calories (15 x lb).


Ved å redusere mengden av kalorier du spiser per dag til beløpet for vekt-tap, bør du begynne å miste vekt. Ikke gå noe lavere og sjekk speil regelmessig for å vurdere fremdriften.


Hvis du ikke har et inntrykk av hvor mange kalorier konsumere en dag, hvordan vil du vite om du overeating eller ikke?


Et annet ord om dietter... De vil sende kroppen inn i sult-modus; en overlevelse mekanisme fra lenge siden når mennesker møtte perioder av sult. Kutte tilbake på din calories for lav, vil det føre til at kroppen til å senke sin metabolske rate, noe som reduserer dens evne til å brenne fett.


På samme tid, sult signaler økning og vi starte raskt å ønsker strømkrevende mat lastet med fett og sukker. De samme matvarene vi prøver å gjøre uten.


Her er noen stor spise tips for deg å vurdere:


· Redusere både åpenbare og skjulte fett.


· Registrere matinntaket å identifisere problemområder.


· Vær oppmerksom på mange ganger når du over spise.


· Unngå alvorlige mat begrensning.


· Overvåke kroppen fett nivåer, ikke vekt.


· Mål for moderat fett tap (ett pund per uke)

No comments:

Post a Comment