Friday, December 2, 2011

Firber, fordøyelsen og hindre visse typer kreft

Hva som går på innsiden? (Fordøyelseskanal systemet)
Ditt velvære, avhenger av hva du spiser, når du spiser, hvordan du spiser, væske inntaket og hvor godt maten absorberes. Vi absorbere alt vi trenger for å opprettholde livet gjennom våre lungene, fordøyelseskanal system og hud. En robust fordøyelsessystemet er sentralt for vår trivsel, ustanselig uttrekking av drivstoff og næringsstoffer som vi trenger fra maten vi spiser. Det er viktig at vi er klar for å beskytte våre fordøyelsessystemet.


Vi ingest mange negative ting som opprørt ut velvære. Junk food, utilstrekkelig eller dårlig kvalitet væsker, forurensning, alkohol, tobakk og andre røyk og stress, alle effekt effektiviteten i fordøyelsessystemet. Når vår fordøyelseskanal systemet ikke fungerer på er det beste, resten av kroppen lider. Nesten all næringen vi trenger kommer fra mat og drikke vi forbruker. Noen ting som påvirker fordøyelseskanal system og vår helse er:


· Fattige kosthold som mangler i frisk frukt og grønnsaker og/eller har overskytende inntak av sukker annonse mettet fett
· Å spise når stresset eller sint
· Uregelmessig spising, savnet måltider
· Å spise like før du går til sengs
· Spise for fort ikke tygde matvarer
· Mangel på fiber (du må 20 – 35 gms per dag)
· Mangel på 'god' bakterier i tarmen
· Mangel på gastric juice i magen
· Mangel på fordøyelseskanal enzymer
· Drikking mindre enn 2 liter av vann per dag


Dette er nå forklares mer detaljert
Junk food, bearbeidet matvarerne, raffinert sukker og mel produkter er vanskeligere å fordøye og gjør ikke forsyning god ernæring til kroppen. Kontroller at naturlig whole foods og ferske produkter gir mesteparten av din daglige matinntaket. Disse hjelpe fordøyelseskanal systemet til å fungere som den skal.


Når du er under press kjemikalier i kroppen din endre. Denne effekten fordøyelseskanal system. Mat er ikke riktig digested og du absorbere færre næringsstoffer. Prøv å være avslappet når du setter deg ned for å spise. Konsentrere seg om hva du gjør, og nyte mat du spiser.


Vann hjelper kvitt kroppen av avfall. Nyrer kan ikke fungere effektivt uten tilstrekkelig vann. Når de ikke virker til kapasiteten, er noe av belastningen dumpet på leveren. Når leveren har å gjøre noen av de nyre fungerer ikke kan den gjøre det egne energigivende funksjon. Mangel på vann kan også resultere i forstoppelse. Når kroppen får vann det trenger for å fungere optimalt, er det perfekt balansert sin væsker.


Fordøyelseskanal system kan ikke fungere uten tilstrekkelig fibre. Chitosan fiber komplekse er en fantastisk kosttilskudd fiber, blandet med Bukkehornkløver for å hjelpe med vedlikehold av regularitet. En annen fantastisk fordel med Chitosan er dens evne til å absorbere fett. Når vi spiser mer fatty matvarer, er det et MUST som kosttilskudd. En urte aloe drikke hjelper berolige fordøyelseskanal system og hjelpe naturlig selv rensing handling av kroppen. Besøk www.uloseweight.net for mer informasjon om disse flotte produktene.


Dr David Heber har skrevet en bok "Hva farge er din diett" som forklarer hvordan man bygger en sunn diett basert på fargerike frukt og grønnsaker. Dette er en svært kort précis av hans sunn spising modell.
Fargerike mat har ingen konserveringsmidler eller lagt til farge. De gir rikelig med vitaminer, mineral, antioksidanter, fiber, vann og sporstoffer. (Alle nødvendig for god ernæring.) De ser appetittvekkende og har en høy vann-innhold. De har en fast tekstur som betyr at vi trenger å tygge dem godt. Dette er til hjelp fordøyelseskanal system. Disse matvarer er raskt og enkelt behandlet av kroppen, noe som betyr mindre arbeid for fordøyelseskanal systemet. De er naturlig, det vil si ikke behandlet og pre-pakket med ekstra kjemikalier. Se etter forskjellige fargede grønnsaker og frukt når du handler. Eksperimentere med de du aldri har tasted. Besøk et marked for mer avveksling og en ferskere matvarer. Spise minst en fra hver gruppe hver dag.


Å sikre at du opprettholder din fordøyelsessystemet energinivå, holde stress til et minimum, konsentrere seg om å spise en rekke naturlige fargerike mat, drikke masse vann, vurdere å legge kosttilskudd til din diett. Dette vil beskytte fordøyelseskanal systemet og hjelper deg med å opprettholde god helse og unngå tykktarmskreft.

No comments:

Post a Comment