Wednesday, December 21, 2011

Flytende eller piller?

Mange mennesker tar vitaminer A, C, B og mye mer, eller ta bare en multivitamin før du bare måtte velge fra merkevare, men nå ikke bare at du har å velge mellom væske eller piller. Fra mange valg som bedre og mer effektiv hvis du vil bruke.


Folk sier at pillene er bedre og ikke stoler liquid vitaminer, men andre sier at liquid vitaminer er bedre magen behøver ikke å bremse pillene ned. For meg tror jeg det er et spørsmål om oppfatning.


Etter min mening bør du bruke det du føler bedre med. Pille eller væske rettferdig lage sikkert er et produkt som du liker eller tillit og ikke vondt for å gjøre litt forskning på produktet yo har tenkt å bruke. Vet hva du whant til å bruke eller planlegger å bruke Kontroller at det er et godt produkt.


Så hvilke er bedre væske eller pille som jeg tror er et spørsmål om preferanser kan ikke ta piller bruk liquid vitaminer, eller ikke liker smaken os liquid vitaminer deretter ta pillene er ditt valg.


Hvis du har tenkt å ta vitaminer, eller noen tillegg konsultere en lege før du tar dem, alle er forskjellige og har ulike behov så alltid konsultere en lege, spesielt hvis du planlegger å gi det du barn og spør ham om noen bestemt produkt du har tenkt å ta.

No comments:

Post a Comment