Friday, December 9, 2011

Være ernæring kunnskapsrike: Syv enkle måter å spise sunn (inkluderer en oppskrift For jordbær Orange Sorbet)

Nøkkelen til bedre helse er å lære forskjellen mellom sunn og usunn næringsstoffer. The choices we make sterkt påvirke vår helse. Gjør noen enkle sunne og næringsrike endringer i våre kosttilskudd valg kan ha en dyp og positiv innvirkning på våre helse, velvære, energinivå og levetid. For eksempel... .


• Sunn proteiner gir aminosyrer kroppen krever å bygge og reparere lean body mass (som muskler, hud, hår og spiker), og er lav i mettet fett, Kolesterol og kjemikalier. Gode kilder inkluderer vill laks, bønner, belgfrukter, soya produkter (tofu, tempeh, terrorisme), frø (solsikke, gresskar), nøtter (peanøtter, mandler, valnøtter) og mutter-butters (peanut, mandel, cashew, osv.).


• Usunn proteiner er lastet med mettet fett, Kolesterol, hormoner eller antibiotika (som biff, Lam, sporingsbilde og pølse). Mens de gi kroppen din nødvendige aminosyrer, de også tetter blodårene og kompromittere ditt immunsystem.


• Sunt fett er umettede fettsyrer (mono og poly), omega 3 og omega-6 fettsyrer. Gode kilder til disse fett inkluderer extra virgin olivenolje, canola olje, bakken lin frø og valnøtter. De hjelper kroppen din til å absorbere fettløselige antioksidantegenskaper micronutrients som vitaminer A, E, D, og k og lycopene.


• Usunn fett er mettet fett og trans-fatty syren (trans fett), som smør og margarin. Disse fett bidra til hjertesykdommer, Slaglengde, høy Kolesterol og triglyceride nivåer, hypertensjon og fedme.


• Sunn karbohydrater er høy i fiber og regnes komplekse karbohydrater. Gode kilder inkluderer valset havre, brun ris, hele hvete, brokkoli, squash, grønn leafy grønnsaker, sweet poteter, bønner og hele frukter. Disse hjelp lavere Kolesterol, aide fordøyelsen, regulerer blod-sukker og insulin nivåer og redusere caloric inntaket.


• Usunn karbohydrater er høy i sukker og kalles enkel karbohydrater, som candy, hvitt brød, brus, iskrem, kake og informasjonskapsler. Disse pigge blod sukker og insulin nivåer og øke caloric inntaket (de anses tomme calories).


Spise Nærings-tett mat som er høy i antioksidanter, phytochemicals og fiber hjelpe kroppen-funksjonen optimalt, fremme totale velvære og forbedrer fordøyelsen. Disse næringsstoffer også hjelpe bekjempe og forhindre hjertesykdommer, kreft og diabetes, styrker immunsystem, bremser aldrende prosessen, øker energi og forbedrer kognitive ytelse.


I tillegg, som vi alder våre appetitt lessens, noe som gjør det enda mer kritisk til å velge matvarer klokt. Når hver bit teller, er plukke matvarer med høyeste ernæringsmessige profilen viktigere enn noensinne.


En enkel måte å gjøre ernæringsmessige valgene er å se etter matvarer som er lys farge, for de vanligvis inneholde mer fordelaktig vitaminer, mineraler og phytochemicals. For eksempel har rød og rosa grapefrukt den hjerte-sunt kreft-bekjempelse antioksidantegenskaper phytochemical kalt lycopene mens hvit grapefrukt ikke gjør. Her er sju flere enkle måter å begynne å spise sunnere.


1. Bytte fra isbergsalat til romersk brevet. Romersk brevet har mer vitaminer og mineraler som vitaminer a og C, Tiamin, riboflavin, kalsium og kalium. Det har også flere fiber enn isbergsalat.


2. Spis brun ris i stedet for hvit ris. Brun ris naturlig har mer fiber og riboflavin, og mindre sugars enn hvit ris. Det er fordøyd saktere og er mer fylling.


3. Bytte fra hvitt brød til whole-wheat eller hele korn brød. Whole-Wheat og hele korn brød har mer fiber, jern og kalium. Slice per sektor, de er mer fylling og tilfredsstillende enn hvitt brød.


4. Drikk avkjølt te (svart, grønn og urte) i stedet for brus. Svart, grønn og urte-te gi antioksidanter og phytochemicals som forbedrer helsen. I motsetning til brus, kan du styre av sukker innholdet når brewing din egen avkjølt te.


5. Velg hele korn eller whole-wheat frokostblandinger med kli i stedet for sukker-belagt frokostblandinger. Hele korn frokostblandinger og whole-wheat frokostblandinger med kli naturlig har mer protein, fiber, kalsium, jern, vitamin A, thiamin, riboflavin og niacin enn sukker frostet frokostblandinger. I tillegg til å ha mindre sukker, de er metabolized saktere og er mer fylling. Så du har mer energi i løpet av dagen, og du vil ikke få sulten umiddelbart.


6. Bytte fra kyr melk til befestet soymilk. Soymilk inneholder ingen Kolesterol eller hormoner, og er svært lavt i mettet fett. Det gir også isoflavones og andre nyttige phytochemicals som fremmer god helse. Befestet soymilks også inneholde lett for å absorbere kalsium, vitamin d og B6, og noen selv legge til ekstra antioksidanter (som vitaminer A, C og E), folat og omega-3.


7. For dessert, har frosset frukt sorbet istedenfor iskrem. Frosne frukt sorbet er fett og Kolesterol gratis, og har flere fiber. Det er også lastet med vitaminene a og C, og inneholder gunstig phytochemicals.


Hvis du vil komme i gang, kan du prøve Monique N. Gilbert deliciously næringsrik hjemmelaget sorbet oppskrift. Det er Kolesterol-fri og høy i antioksidanter og fiber.


Strawberry oransje Sorbet


1-1/2 kopper frosset jordbær
1/3 kopp orange juice
1/3 kopp befestet soymilk
2 spiseskjeer hermetisert gresskar
1 spiseskje honning eller lønnesirup (valgfritt)


Blande seg i en food prosessor eller blender for 1-2 minutter, før glatt og kremaktig. Plasser i fryseren før klar til å tjene.
Gjør om lag 2 porsjoner


Copyright © Monique N. Gilbert. Med enerett.

No comments:

Post a Comment