Tuesday, December 20, 2011

Hvordan kan jeg få vekt?

Prøv ber folk om hvordan å fortjene vekt, og du vil sannsynligvis se noen forvirret ansikter stirrer tilbake på deg. For fleste, hørsel at spørsmålet er akin til å høre på spørsmålene, "hvordan jeg stubb min toe?" eller "Hvordan jeg går tom for gass?"


Disse forvirret ansikter ikke withstanding, er spørsmålet en berettige ettall og en som frustrates de som befinner seg på lys enden av skalaen. Mens de på tunge slutten ikke kan komme gjennom en kommersiell pause eller bla gjennom mer enn fem sidene i et magasin uten noen tilbyr opp en løsning på problemene deres vekt, kan det være en ensom kamp for de som ønsker å sette på vekt.


Hvis du er heldig nok til å få en begrunnet svar på spørsmålet ditt, vil det sannsynligvis involvere ordene "spise mer." Til tross for tilværelse opplagt, er det stor råd. Ganske enkelt for å få vekten må du opp din kaloriforbruk til et punkt der du forbruker mer calories enn du expend. Par en økt caloric inntaket med en liten vekt trening, og du har oppskriften på sunn vekt fortjene.


Du kan tenke du spiser mye, selv nok til å holde tritt med vennene dine mer vekt møblerte, men du er trolig over-estimating inntaket. Etter en tur til the doctor's office å utelukke medisinske årsaker til din manglende evne til å bulk opp (thyroid sykdommen og andre medisinske problemer kan hemme vektøkning), et første skritt for å utforme en effektiv vekt gevinst programmet er til journal matvaner. Teller kalorier for en uke vil gi deg en nøyaktig visning av din diett.


Derfra, øke ditt daglige caloric inntaket av ca 300-500 calories før du begynner å sette på pounds. Husk skjønt, mens caloric inntaket vil direkte påvirke din bodyweight, vil det være andre faktorer som typer mat du spiser og din vekt trening diett som bestemmer hvilken type vekt du legger på. Så hvis du er ute etter en estetisk behagelig vektøkning, som av mager muskel vekt i motsetning til bare noen ekstra kroppen fett for å slepe rundt, vil det være viktig å ta hensyn til disse faktorene.


Hvis du vil få de fleste muskelen ut av din vektøkning, unngå junk food og fokusere på å spise hele matvarer. En god vekt gevinst diett bør bestå av 30-50% protein, 20-50% karbohydrater og 20-40% fett (fleste som skal være essensielle fettsyrer). Forskjellige forhold innen disse områdene vil fungere på forskjellig måte for forskjellige personer. Hold maten journal og eksperiment for å finne prosenter som fungerer best for deg.


Gi kroppen din med materialer som det er behov for å bygge muskler, er det bare en brikke i puslespillet. En vekt-treningsprogram utformet for å gi kroppen en grunn til å legge til noen muskler blir svært viktig å oppnå målene dine. Din trening rutiner bør konsentrere seg om sammensatte vekten løfte oppgaver (de som involverer flere muskelgrupper som undersetsig eller benkpress) med vekter som lar deg gjøre 6 til 12 representanter per sett. Høyere rep-områder vil tone musklene, men kan ikke tilstrekkelig signalisere kroppen i muskel veksten. Prøv å enten øke mengden av vekt løftet eller representanter fullført med hver treningsøkt.


Ikke gå over med dine treningsøkter. To eller tre én time workouts per uke gjort med intensitet bør gjøre knep. Altfor ofte bruke dem som har problemer med å bli vekt (hardgainers) for mye tid i gym. Dette kan være mot sin hensikt på to måter. Først, betyr det at du brenner av en rekke calories som ellers kan brukes å bygge muskler, og andre, du kan over-train musklene ved å arbeide dem for hardt, innerst inne gjør dem ikke svarer.


Hvis du er ute etter noe selskapet i forsøk på å få vekt, venture i bodybuilding-samfunnet. Der vil du finne mange mennesker søker også måter å sette på lean muskel masse. Du finner også mange produktene som markedsføres som hjelper deg med å få vekt. Vær svært forsiktig når du ser på disse produktene. Å bli vekt er ikke som i etterspørselen som å miste vekt, men det er fortsatt big business, og det er mange selskaper der ute som ønsker å ta pengene dine. Mens noen av disse produktene kan hjelpe, andre er ikke nødvendig.


Med litt motivasjon, en vektøkning kosthold og et solid vekt treningsprogram i stedet får du alt du trenger for å oppnå målene dine gevinst vekt. Bedre ennå, vil du aldri igjen måtte spørre om det spørsmålet som får alle de morsomme ser rettet mot deg.

No comments:

Post a Comment