Sunday, December 4, 2011

Å gi opp diett

Hvis du vurderer å gå på en diett for å miste tro disse ekstra pounds om igjen. Langsiktig vekt kontroll gjennom dieting er nær umulig, for den enkle grunnen er at dietter fremme bare kort sikt løsninger ikke lang sikt.


Etter dieting du vil sikkert se lysere på skalaene, men i de fleste tilfeller er dette fordi du har dumpet noen pounds av kroppen væske og muskel, og ikke fordi du har mistet noen betydelige mengder kroppsfett.


En av hovedårsakene til at dietter ikke fungerer er fordi de sender kroppen inn i sult modus - en overlevelse mekanisme for timene når mennesker møtte perioder av sult. Kutte tilbake på våre energiinntak fører til at kroppen til å senke sin metabolske rate, noe som reduserer dens evne til å brenne fett.


På samme tid, sult signaler økning og vi raskt starte å ønsker høy energi mat lastet med fett og sukker - de nøyaktige matvarene vi prøver å gjøre uten!


Alarmerende, har forskning vist at gjentatte dieting faktisk gjør det vanskeligere å miste vekt og enklere å sette den på.


Dette er fordi når du dumpe diett og gå tilbake til normal matvaner, nedgang i metabolske rate forårsaket av diett betyr at gamle matvaner faktisk representerer en overflødig i calories. Ikke bare gjør du gjenvinne fett butikkene nettopp mistet, men du kan også få litt ekstra.


"Fem flere grunner til å stoppe dieting"


· Dietter sap energi - for lite mat betyr ikke nok energi for fysisk aktivitet.


· Dietter lavere stoffskiftet - Dieting fører til at kroppen til å spare energi, gjør det vanskeligere å oppnå resultater.


· Dietter er usunn - en syklus av hurtig vekttap etterfulgt av vektøkning kan føre til tap av lean vev fra din kropp og kalsium fra dine knokler. Det også strimler kroppen til viktige vitaminer og mineraler.


· Dietter foreta mat fienden - mat gir næring og komfort. Dietter kan gjøre deg redd for å spise, depriving du på en av livets gleder.


· Dietter jukse din tillit - gå fra én mislykkede diett til neste kan avreise du følelsen deprimert og opprette en syklus i hvilke skyld kamper mot mat.


Regelmessig fysisk aktivitet og en sunn, balansert kosthold er ikke like glamorøse som raske reparasjoner, men de får bedre resultater.


Start med en ekstra morsjon økten og én mindre fettstoffer takeaway måltid per uke, og gradvis arbeide mot en livslang plan for å oppnå beste vekten.


Hvis du endrer måten du spise eller oppgaven å gå ned i vekt, spør deg selv dette spørsmålet. Kan jeg se meg selv fast til denne rutinen for livet?


Hvis svaret er "Nei" deretter sin tid å endre hva du gjør. Noen sunn vekttap plan skal omfatte følgende:


· Et bredt utvalg av mat.
· Regelmessig og morsom øvelse.
· Nok å fylle matvarer som skal unngås konstant sult.
· Minst 1200 kalorier per dag.
· Fleksibilitet for spandere matvarer og sosiale sammenkomster.
· Et realistisk mål på beste vekt (ikke nødvendigvis laveste vekten.)


Faktum


En realistisk vekttap er rundt en til to pounds per uke. Rask vekt-tap er ikke fett tap men glykogen og vann. Hvis du miste vekt raskt deretter vil du sannsynlig vende tilbake for å vekt der du startet så raskt som det var tapt.


Fiksjon


· Vekttap er rask og enkel.
· Oppgaven er ikke nødvendig.
· Visse øvelser kan spot redusere.
· Karbohydrater (for eksempel brød, poteter, ris og pasta) er fattening.


Så er måten å miste kroppsfett og opprettholde muskel å har en mat-programmet for livet og mer energi-produksjon. Øke mengden frukt, grønnsaker, non-fat meieriprodukter, hele korn og bønner du spiser.


Eliminere calorie-tett mat som informasjonskapsler, sugary desserter, chips, frites, pizza, candies, sprakk osv. Forskning på personer som har mistet mye vekt og holdt den av langsiktig, viser at det store flertallet var vellykket ved å konsumere en lav fett diett høy i fiber kombinert med styrketrening og kardiovaskulær aktivitet. Disse er det grunnleggende må du satse på.


En lyd vekt-tap-spising plan bør:


· Være sin lyd, å gi alle næringsstoffer som du trenger.
· Aldri lover rask vekt-tap.
· Tilby en spise plan basert på virkelige mat.
· Kan du spise ute.
· Unngå dyre måltid planer, produkter og kosttilskudd.
· Ikke unngå matvarer karbohydrater, for eksempel brød, ris, pasta, korn og poteter.
· Gjøre gradvis kosttilskudd endringer.
· Gi kunnskap.
· Tillat deg å spise all mat
· Anbefale fysisk aktivitet.


Fett calories er mer fattening enn karbohydrater calories. Kroppen kan enkelt konvertere fett du spiser i mat til kroppsfett, så du må kutte ned på fett og matvarer som inneholder det for å miste vekt.


Vurder følgende trinn for å redusere fett i kostholdet.


· Bruk skimmed eller skimmed melk i drinker, matlaging og frokostblandinger.
· Kjøpe en ikke - pinne stekepanne.
· Kjøpe en Ostehøvel
· Skjær fettet synlig fra kjøtt.
· Spis lite kringle.
· Lære å lese en mat-etikett.
· Erstatte lav fett yoghurt for krem.
· Fjerne huden fra kylling og kalkun.
· Spise frukt som snacks i stedet for å spise sjokolade og kjeks.
· Spise færre burgere og pølser

No comments:

Post a Comment