Tuesday, December 27, 2011

Hvorfor våre helsesektoren systemet ikke er sunn

Fleste er godt klar over at en anslått 45 millioner amerikanere øyeblikket har ikke healthcare, men er krisen bare mangel på helseforsikring eller selv kostnaden for helseforsikring? Er det en større underliggende problemet i roten av systemet vårt helsevesen? Selv om USA hevder å ha de mest avanserte medisinen i verden, er regjeringen helse statistikk og fagfellevurderte tidsskrifter maleriet et annet bilde--at allopathic medisin ofte forårsaker mer skade enn godt.


Folk har generelt alltid følt de kunne stole på leger og medisinske yrket, men ifølge Journal of American Medical Association i juli 2000, iatrogenic død, også kjent som død fra lege feil eller død fra medisinsk behandling, var den tredje ledende dødsårsaken i Amerika og stiger, ansvarlig for minst 250.000 dødsfall per år. Disse statistikkene anses konservative av mange, som rapporterte tall bare inkludere i sykehus dødsfall, ikke skade eller uførhet, og inkluderer ikke ekstern iatrogenic dødsfall som skyldes pleie hjemme og andre privat Letter behandlinger og ugunstig virkninger av resepter. En fersk studie beregnet total unødvendig dødsfall fra iatrogenic årsaker til ca 800.000 per år til en pris på $282 milliarder i året, noe som ville gjøre død fra American medisin den ledende dødsårsaken i vårt land.


For øyeblikket er minst 2 ute av 3 amerikanerne bruke medisiner, 32 millioner amerikanere tar tre eller flere medisiner daglig og reklame og annonser for farmasøytiske legemidler har mettet markedet. Selv om våre befolkningen er aldring, exorbitantly dyrt narkotika er blir markedsført og dispensed til yngre og yngre pasienter, inkludert mange barn som år siden ville aldri ha vært gitt eller nødvendig medisiner, for alt fra ADHD til astma til bipolar sykdom og diabetes. Tydelig, delstaten helse i dette landet er ikke bedre selv om det er et økende antall medisiner og behandlinger. Mellom 2003 og 2010, er antall resepter ventet å øke betydelig med 47%. De siste årene, har mange stoffer tidligere anses trygt av FDA blitt tilbakekalt på grunn av deres toksisitet, etter at de opprinnelige narkotika godkjenningene ble faktisk finansiert av investerte farmasøytiske selskapene selv.


Amerikanerne lever lenger statistisk ifølge media, takket være fremskritt innen U.S. narkotika og medisinske prosedyrer, men de lever lenger sikler, med en lavere kvalitet av livet og ofte avhengig av flere dyre syntetiske medikamenter som ikke kurere eller ta opp de underliggende årsakene, men bare undertrykke symptomer, ofte med en mengde farlig bivirkninger til melodi av milliarder dollar for narkotika-industrien. Tatt i betraktning at USA er ment for å har den mest avanserte teknologien i verden og den beste helsevesenet, er det på oddsen at vi bruker mest på healthcare, men er mest obese og mest plaget med sykdom utenom AIDS-epidemien i noen tredje verden-land.


Med mindre du har en akutt krise som krever thrilleren omsorg, blir inntatt til et sykehusmiljø kan også være mer farlig for din helse enn å bo ut. I 2003 rapportert epidemiologists i New England Journal of Medicine at sykehuset ervervet infeksjoner har økt jevnt i de siste tiårene, med blod og vev infeksjoner som er kjent som sepsis nesten tredobling fra 1979 til 2000. Nesten to millioner pasienter i USA får en infeksjon mens på sykehuset hvert år, og av disse pasientene over 90,000 dø per år, opp dramatisk fra bare 13 300 i 1992. Statistikk viser at ca. 56% av befolkningen har vært unødvendig behandlet eller mishandlet av medisinsk industrien.


I tillegg, som et resultat av overuse i farmasøytiske legemidler og antibiotika i våre organer og miljø, våre uimottakelig systemer har blitt betydelig svekket, slik at antibiotika-resistente stammer av sykdom-forårsaker bakterier sprer seg raskt, forlate oss mer utsatt for ytterligere sykdom. Ikke overraskende har incidences av sykdommer vært økende på epidemien nivåer ifølge CDC. Nå sykdommer en gang trodde erobret, som tuberkulose, gonorrhea, malaria og barndommen øret infeksjoner er mye vanskeligere å behandle vellykket enn de var tiår siden. Legemidler kurere ikke. De bare undertrykke symptomene som kroppen din trenger for å uttrykke, mens de ignorerer underliggende rotårsak. Side virkninger av syntetisk og kjemiske stoffer, som selv om de er delvis utledet fra naturen er blitt pervertert for å gjøre dem patentable og lønnsomt, er ikke sunt eller naturlig, og vanligvis føre til mer skade enn noen oppfattet fordel av medisinen.


Der "lege-feil" er bekymret, kanskje dette ikke helt forkastningen av leger, som de blir tvunget til å operere innenfor betingelsene for deres yrke eller risikere å miste sin lisens, men legene har blitt bønder og talsmenn for stoffet selskaper og den beste interessen av pasienten har blitt sekundær. I navnet på fortjeneste øker leger også under stort press fra sykehus til å betjene pasienter så raskt som mulig, som en forsamling linje, sannsynligheten for feil.


Som konklusjon, økning i helsetjenester kostnader er ikke bare et resultat av fjollete loven passer, men er primært resultatet av en profitt orienterte industri som oppfordrer til praksis som kan føre til unødvendig og skadelig prosedyrer som blir utført, dødelige uønskede medikament reaksjoner, infeksjoner, dyre legitime søksmål, i sykehus og lege feil, antibiotikumet motstand på grunn av overprescribing av antibiotika og narkotika og hundretusener av påfølgende unødvendig dødsfall og skader. Mange folk innser ikke at det er sunnere naturlige alternativer, og noe unaturlig eller invasiv vi er utsatt for er sannsynligvis vil føre til umiddelbar eller akkumulert skade over tid.


Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du kan kroppen helbrede seg selv naturlig uten kjemikalier, informasjon om narkotika bivirkninger og skadelige sykdom-forårsaker kjemikalier i matvarer du spiser og ditt miljø og hvordan du unngår dem, vennligst besøk NatureGem web-område på http://www.naturegem.com.

No comments:

Post a Comment