Saturday, December 10, 2011

Sjekk leger legitimasjonsbeskrivelser teori

Bak kulissene sjekk legen legitimasjonsbeskrivelser blomstrende virksomhet. Som virkelig leverer påloggingsinformasjonen lege?


I 2003 besøk det der mer enn 890 millioner lege i USA i henhold til Center (CDC) for sykdommer kontroll og forebygging. "Mer nå enn noensinne forbrukere er ikke bare undersøker deres doktor, men også krever den høyeste kvaliteten sunnhet bekymre sier Hugo Gallegos, President MDNationwide.org.


Du kan kontrollere Doctor legitimasjon:
Legen informasjon (rapporter) som sjekk legen legitimasjonsbeskrivelser, medisinsk doktor ratings, legen bakgrunnen sjekker og sjekk kirurg kvalitet, bare noen få år siden neppe eksisterte. De fleste legen legitimasjon for informasjon som angår disiplinære handlinger og så videre, hvor holdt på hush-side. Nå, alt som er endret, forbrukerne forstår at erfaring varierer fra lege til legen. Med flere selskaper som tilbyr lege bruker legitimasjonen informasjon forbrukere mer tid på å undersøke deres leger.


* En lege bakgrunnssjekk kan oppnås på en rekke måter avhengig av hva forbrukerne ønsker. Eksempel: Hvis en forbrukeren ønsker for å finne ut om hans eller hennes lege noensinne har hatt disiplinære handlinger utstedt mot dem, Federation of State medisinsk styrene (unntatt nasjonale utøveren Data Bank) har mer legen disiplinære rapportinformasjon enn andre etablering i Amerika, og prisen er $9,95 per rapport.
Pros:
1. De er de ubestridte tungvektere av legen bakgrunnen sjekker for disiplinære handlinger.
Cons:
1. De bare er spesialister i disiplinære legen rapporter.


* Hvis forbrukerne vil vise medisinsk doktor ratings på spesielt legene, deres er forskjellige valg tilgjengelig. Det er ikke klart hva deres metodikk er basert på, men et populært valg synes å være Health karakterer Inc. De har et bredt utvalg av leger landsomfattende å velge mellom, men med slike enorme databaser, kan du dobbeltsjekke info for nøyaktighet.
Pros:
1. En stor lege rangeringer database, større utvalg av leger
Cons:
1. Metoder er ikke klar
2.-Databasen er så stor at holde oppdatert informasjon er nesten umulig.


* For forbrukeren hvem foretrekke bare toppen spesialist basert på omfattende undersøkelser som er utført, det er tre velkjente etablissementer hevder de har de beste legene i Amerika. Hver har sin egen metodikk i sted, litt mer omfattende enn andre. De er MDNationwide.org, med mer enn 3000 av de beste legene i Amerika, beste leger etableringen med mer enn 30.000 beste leger i Amerika og Castle Connolly etableringen med mer enn 4500 beste leger i Amerika.
Pros:
1. Metodikk er mye klarere
2. Bare blir elite leger, basert på undersøkelser gjennomført, lagt til disse databasene.
3. Lisensstatusen status, sertifiseringer og andre legitimasjonsbeskrivelser, undersøkes.
4. Beste lege-databaser er mindre, derfor informasjon enklere å oppdatere.
5. Free topp lege Søk på MDNationwide
Cons:
1. Fordi antall beste leger er en liten prosentandel, er det mindre å velge mellom.
2. Beste leger befinner seg ikke i hvert postnummer eller poststed, derfor må du kanskje å reise flere hundre miles.


MDNationwide Inc er en omfattende kilde for upartisk rådgivning om America's Top leger.

No comments:

Post a Comment