Saturday, December 3, 2011

Drøm deg selv å din idealvekt

Små barn er fulle av drømmer om hva de skal gjøre, være, kan du se når de vokser opp. Som voksne har de fleste av oss gitt opp i vanen med å ha store drømmer. Eller hvis vi gjør, aldri følgende gjennom med dem. Hvorfor så mange mennesker la sine drømmer dø unlived?


En grunn er negative kynisk holdninger til andre mennesker. Disse menneskene er ikke fiender de er venner, selv familiemedlemmer. Hvis våre venner er negativt overfor våre drømmer eller ambisjoner –our venner kan drepe våre drømmer.


En person blir opphisset om muligheten for å miste vekt, komme i form eller trener. De ser muligheten til å lage et sunt liv endre, gjøre mer meningsfylt arbeid, opphav til en personlig utfordring, endre deres livsstil. De får begeistret for denne stimulerende nye utsikten. Men så de fortelle sin nabo om det over gjerdet tilbake en kveld. Nabo får en smirk, en latter sier, "Du kan ikke gjøre det", en fot lang liste med alle problemer og hindringer og femti grunner hvorfor de vil aldri gjøre det og er det bedre å bo hvor de er.


Personens entusiasme disintegrates. De mister sin spenning og selvtillit og begynne å tenke på alle grunner hvorfor de ikke kan lykkes denne gangen, når de har mislyktes før, i stedet for årsakene kan de lykkes i sin nye plan for sunt liv. De la negativ holdningen til noen ellers bli sterkere enn deres tro på deres drøm av en tynnere, montør person, med helse er kraftig forbedret.
Venner kan gjøre mer skade enn et dusin fiender. Husk at den enkleste tingen å finne på jorden er noen til å fortelle deg alt du ikke kan være. Ikke lytte til dem. Ofte har de beste intensjoner. De ønsker ikke å være skadet eller skuffet. Noen ganger har de en egeninteresse i du resterende overvektig og kanskje mindre attraktive. Ofte er de som prøver å stjele dine drømmer virkelig tenker på seg selv.
Hvis du har en drøm om en ny gi du den en sjanse til å skje. Ikke la din svigerinne, rørlegger eller personen i neste kontoret, rane deg at tro på deg selv og din nye kroppens form. Det er denne troen i din drøm som gjør det til en realitet. Ikke la personen som livet på sofaen og ur TV hver kveld fortelle deg hvordan intetsigende livet er.


Ikke ta på andres negative holdninger. Omgi deg selv med positive mennesker. Du kan lese inspirerende forfattere. Noen forslag er Susan Jeffers, Paul Hanna, Anthony Robbins og Jim Rohn. Bruke minst en halv time en dag nærende drømmen din. Tror på deg selv, og du vil gjøre drømmene dine til virkelighet.


Hvis du har at flamme av en drøm dypt nede innsiden du et sted, kan du gjøre noe med det. Og ikke la noen andre blåse den. Tror du kan, og du finner du kan. PRØV! Du vil bli overrasket over hvor mange gode ting kan skje med deg.

No comments:

Post a Comment