Monday, December 12, 2011

Finne en lege

Dette er vanligvis en enkel oppgave. Åpne opp telefonlisten (Yellow Pages) og se etter en i ditt område; eller spør din primære omsorg lege for en henvisning å se en ekspert. Bedre fremdeles, går Internett – det er en overflod av gratis kataloger liste leger.


Hvordan finne en lege?
Det er ingen magisk rute til å finne riktig legen. Hvis du har en primære omsorg lege bare ringe ham eller henne, og gjøre en avtale. Hvis du ikke har en primære omsorg lege, kan du prøve ruten antydet ovenfor. Eller, hvis du føler at du trenger bekymre spesialisten, du kan spare tid og penger ved å gå direkte til en spesialist med bestemt medisinsk problemet. I gamle dager ville de fleste pasienter spørre deres primære omsorg lege for en henvisning. Mens dette er fortsatt gjort, kommer flere og flere pasienter direkte til en spesialist for sine medisinske behov.


Tips om hvordan du ser etter en lege


1. Finn ut av historien av medisinsk symptomer eller sykdommer som kjører i din familie, eller de du eller din familie kanskje har for øyeblikket.


2. Når du har identifisert problemet, la oss si at en historie med astma, kan du finne en leverandør av primære omsorg som er (dobbel) styret sertifisert i "lungesykdom" og "Indremedisin."


3. Avhengig av hvor langt du er villig til å reise, og hvilken type legen du søker etter, kan du se etter tre sykehus i nærheten av ditt hjem. Deretter går til Google og skriver inn i deres navn. De fleste sykehus har nettsteder som har en lege-katalog.


4. Hvis du leter etter en ekspert, for eksempel en plastisk kirurg eller en dermatologist for eksempel bruke (eksempel) dine tre favoritt søkemotorer og skriv: "Florida Dermatologist" eller "Florida Miami Dermatologist." Du vil kanskje bytte ordlyden rundt og prøv et par ulike metoder.


5. Kontroller at legen din er styret sertifisert, og at hans eller hennes respektive felt av spesialisering er oppført, konsulenttjenester American Board of medisinske spesialister offisielle katalog av spesialister, publisert av Marquis som 's Who. ABMS-katalogen er tilgjengelig på de fleste offentlige bibliotek, i tillegg til sykehus, universitetet og medisinsk biblioteker.


6. Gå til Federation of State medisinsk styrene (online) for å se hvis noen alvorlige disiplinære tiltak har blitt tatt mot legen du har valgt.


Hvor kan jeg forskning min lege?
Når du har valgt en lege, har du flere alternativer. De fleste pasienter som å kjøre en bakgrunnssjekk på legen de har valgt. Federation of State medisinsk styrene er det beste stedet å gjøre denne forskningen.


Hva gjør en god lege?
Basert på omfattende forskning de siste fem årene, er min anbefalte kriterier for å finne en god lege:
1. Hvor mange år siden legen fikk sin MD eller gjøre.
2. Om legen er styret sertifisert eller dobbel styret sertifisert i sine respektive spesialitet-feltet.
3. I tilfelle av en kirurg, høyt volum av kirurgiske prosedyrer han/hun er fullført.
4. Leger som har hatt ett eller ingen malpractice søksmål, med ingen disiplinære tiltak mot dem.
5. Leger som er tilsluttet minst én medisinske samfunnet knyttet til deres spesialitet.


Bunnlinjen
Vi alle vet det er ingen garantier når det kommer til å motta den høyeste kvalitet sunnhet bekymre. Vi alle vet det er lyssky leger og god leger; og så er det de som er kjent for sin ekspertise som rangerer blant de høyeste i sitt felt. Det er opp til deg å gjøre leksene dine.

No comments:

Post a Comment