Wednesday, December 28, 2011

Ting du bør vite første før gjennomgår fettsuging kirurgi

Ifølge medisinske ordlisten for Medline Plus er fettsuging fjerning av overflødig kroppsfett av sugekraft med spesialiserte kirurgisk utstyr, utføres vanligvis av en plastisk kirurg.


Med fjerning av overflødig kroppsfett, kroppen utseendet forbedrer og evens ut forvrengt kroppsdeler. Bryster, buttocks, buk og ansikt-området er noen av de mest populære delene av kroppen som gjennomgår fettsuging.


Fremste grunnen til hvorfor folk ty til fettsuging er kosmetisk grunner. De ønsker å utrydde "elsker håndtak", unsightly fett bulges, en unormal haken linje, etc.


Fettsuging bidrar også til å forbedre seksuelle funksjonen ved å redusere fett forekomster på indre lår, slik at du enklere tilgang til vagina.


En annen grunn for gjennomgår fettsuging er body forme som ikke kan oppnås ved diett og/eller øvelse.


Et notat av forsiktighet, fettsuging er ikke en kur for generalisert fedme.


Fettsuging er ikke så lett som bare går å Doktoren og fortelle ham eller henne, "Jeg ønsker en fettsuging akkurat nå." Personer som ønsker å ha fettsuging må oppfylle visse kriterier:


1) Det bør være en foreløpig konsultasjon. Dette inkluderer historien til pasienten, en omfattende fysisk eksamen og en psykisk helse undersøkelse;


2) Det bør være en andre konsultasjon for å gi tid til pasienten å tenke over planlagte fettsuging kirurgi;


3) Hvis pasienten er gift, kan den ektefelle tilstedeværelse være nødvendig under konsultasjon;


4) Pasienten bør spørre spørsmål om fettsuging, express grunner for konsultasjon og må si oss fornøyd med svar på sine spørsmål;


5) Pasienten må fullt ut forstår pre-operative fettsuging forberedelser, fettsuging prosedyrer og presis ryggharmoni fettsuging-omsorg for å unngå dødelige komplikasjoner;


6) Pasienten må ha realistiske forventninger. Fettsuging forbedrer kroppen utseendet og øke selvtillit, men det vil aldri føre til en perfekt kropp.


Fordi fettsuging er en medisinsk prosedyre, finnes risikoer involvert. Noen av komplikasjoner som kan skje på har fettsuging er:


* Væske ubalanse grunnet fjerning av mye av væske under fettsuging og/eller injeksjon av store mengder væske under fettsuging som kan føre til sjokk, hjerteproblemer eller nyre problemer.


* Infeksjoner skje etter alle kirurgi og noen leger foreskrive en antibiotika for pasienter å ha fettsuging så det er viktig å holde såret ren. Infeksjoner kan bli liv truende som necrotizing valgus (bakterier spise unna vevet) eller toksisk sjokk syndrom forårsaket av bakterier som er forbundet med kirurgi.


* Embolism oppstår når liten globules av fett fanget i blodet strømmen blokker blod strømme til vev. Dette kan føre til permanent funksjonshemming. Underskriver av lunge embolism er shortness av pusten eller problemer med å puste.


* Narkotika reaksjoner eller overdose fra lidocaine er dødelig. Lidocaine er et stoff på huden og store doser av dette brukes under fettsuging. Effektene av lidocaine er lightheadedness, rastløshet, døsighet, slurred tale, muskel beveger og krampetrekninger. Overdoser av dette stoffet kan føre til hjerte til å stoppe som er naturlig kritisk.


* Burns forårsaket av ultralyd sonde under ultralyd assistert fettsuging.


* Visceral perforeringer eller punktering sår i organer kan kreve en annen kirurgi og kan være dødelig. Under fettsuging ser legen ikke hvor sonde (canula) er, så det er mulig å skade indre organer.


* Hud død (hud necrosis) oppstår når hud endrer farge og falle. Dette kan også føre til smitte.


* Paresthesias er en endret sensasjon på området av fettsuging. Dette kan være i form av økt følsomhet i området eller tap av følelse. Noen tilfeller av dette er permanente.


* Hevelse


* Død


Gitt at kirurgi hadde ingen store komplikasjoner, kan utvinning fra fettsuging fortsatt være vanskelig.


Derived området vises større enn før på grunn av hevelse.


Spesielle komprimering plagg må bæres over to til tre uker å redusere hevelse, blødning, og til å profilere nye kroppen. Pasienten begynner å føle seg bedre etter en uke eller to etter fettsuging.


Turgåing anbefales etter fettsuging å forhindre blod clots forming i beina. Til slutt, øvelse og diett ville hjelpe oppbevare din nye figuren.

No comments:

Post a Comment