Sunday, December 11, 2011

Beste plastisk kirurgi

Leger er også selgere. Med mange plast kirurger ridning på bandwagon i den blomstrende plastisk kirurgi bransjen tilbyr en matrisen med forskjellige kirurgiske prosedyrer-it's opp til pasienter å finne den beste plastisk kirurgen å hjelpe dem med deres medisinsk nødvendig.


Hvem kan jeg stole på å finne meg en beste plastisk kirurg?
Selv! kunnskap er makt bare når du bruker den. Jo mer informasjon du vet om kirurg og kirurgi, jo mer sannsynlig sjansene dine for å ha en vellykket operasjon. Hvis et selskap hevder å ha de beste plastisk kirurgi "database", kan du finne ut alt du kan om selskapet. Selskapet spesialiserer seg på å undersøke bare de beste legene? Husk, det er mange web-områder: alle kan ha en lege-database. Spørsmålet er, betaler leger skal være oppført i sin database? Gjøre de faktisk forskning hver lege? Er selskapet en troverdig kilde?


Hvor finnes beste plastisk kirurgi?
I dag, finner du dem i de minste til de største byene. De fem mest populære landene der plast kirurger praksis er Florida, New York, California, Texas, og Illinois.


Hva bør jeg se etter når shopping for en plastisk kirurg?
Tips om hva du skal se etter når shopping for en plastisk kirurg?
• Kontroller alltid at kirurgen er en MD som er en sertifisert plastisk kirurg.
• Finn ut kirurgen er fellowship opplært i plastisk kirurgi eller i et felt som er relevante for deres gjeldende spesialitet.
• Spas og Salons er å spre som vill fire…use forsiktig og forskning plastisk kirurg grundig.
• Gå til Google og skriver inn plastisk kirurg navn. Søke etter kirurger som pioneered surgical prosedyre, skrev publikasjoner, og lærte Med studenter, etc. Ofte ganger, vises denne informasjonen online.
• Hvor mange års praksis gjør plastisk kirurg har under sitt belte?


Hvordan velger jeg beste plastisk kirurg for meg?
Mange tjenester og selv magasiner ofte viser ganger de beste legene i henhold til undersøkelser gjennomført. Sine undersøkelser er vanligvis basert på leger som stemte ved deres jevnaldrende. Om det er et godt utgangspunkt, er det bare én komponent i å finne de beste plastisk kirurgi. Her er hvorfor:


• Kirurger er ekstremt opptatt og sjelden delta i disse typer undersøkelser, slik at resultatet er begrenset.
• Kirurger kan nominere sine venner og be dem om å retur det favoritt, for å tiltrekke seg nye klientell.
• Noen kirurger blir bedt om å nominere en av sine kolleger i et bestemt område bare.


Hva er 4 kritiske komponenter i å finne de beste plastisk kirurgi?
• Utdanning – de har en grad fra akkreditert medisinske skole.
• Opplevelse – hvor mange kosmetiske surgeries har de utført?
• Anerkjennelse – er de vel anerkjent blant sine jevnaldrende, pasienter og medisinsk samfunn, og/eller er involvert i deres lokalsamfunn?
• Opplæring – gjør deres bosted og/eller hvis fellowship fokuserer på plastisk kirurgi?


Ergo:
Når du har plastisk kirurgi skal du se på kirurger arbeidet for resten av livet ditt. Gjøre en liten lekser kan være en fornuftig investering.

No comments:

Post a Comment