Friday, December 23, 2011

�bodybuilding Sins� som forårsaker ryggsmerter og savnet Workouts

Det er én ting for noen som sitter på en datamaskin, alle dag og aldri øvelser å ha ryggsmerter, men for en bodybuilder, noen som tilbringer timer og timer hver uke pouring alt de har til å bygge muskler, bør det være kriminelle!


Grunnen vi sier dette er fordi hvis du skal tilbringe så mye tid, penger og energi prøver å bygge "perfekt body", du har å være sikker på at du ikke bare ser bra ut, men også føle godt…


Vi har identifisert hva vi kaller "Bodybuilding synder" som fører til smerte, sciatic rygg og andre injuries…-Les-em og iverksette tiltak nå hvis du er alvorlig om bodybuilding og er lei av din ryggsmerter.


Fordi det er så mye informasjon å dele med deg, har vi brutt det ned til en serie av 5 artikler, som hver dekker en annen komponent i hvordan tilbake smerte påvirker bodybuilders.


Her er en oversikt over artikler å lete etter:


1. Artikkelen # 1 - Hvis du velger feil øvelser (nedenfor)
2. Artikkel # 2 - trening varianter for smertelindring og maksimum resultater
3. Artikkel # 3 - målrettet Stretching
4. Artikkel # 4 - målrettede øvelser
5. Artikkel # 5 - resten-, gjenopprettings- og personskade forebygging



Artikkel # 1 - Hvis du velger feil øvelser


Gjør deg klar, dette er gonna vondt! Øvelser som de fleste bodybuilders fokusere på mest mulig, er de som forårsaker den de fleste problemer... forhåpentligvis, du er forskjellige j


Men før vi deler med deg de som utøve er, la oss snakke virkelige raskt om hva bodybuilding er...


Målet med bodybuilding er ikke å få så stor som du kan, eller i det minste til oss det ikke og bør ikke være, men for å bygge et balansert organ som er så god som mulig i hver vei. For eksempel, mens blir freakishly store kan få folks oppmerksomhet, formål det du ingen i det hele tatt…


mens du er på den annen siden, hva om du var ikke bare store, men også ekstremt sterk og kraftig, lyn rask, fleksibel og rask nok kick ass hvis nødvendig?


Så mange bodybuilders bygge store mengder muskel ennå er så utrolig svake og inflexible… for eksempel vi kjenner en fyr som kan benk trykk over 350 lbs, men kan ikke gjøre en measly 50 push-ups!


Poenget er, øvelser du velger, og hvordan du utfører dem ikke bare bestemmer hvor stor, sterk, og fleksibel du er, men også påvirke hvordan kroppen fungerer og om hvorvidt du lider av aches og smerter skader som ryggsmerter og sciatic smerte.


OK her de er… øvelser som opprette størst problemer og mest sannsynlig vil føre til ryggsmerter:


1. Benk trykk
2. Etappe utvidelse


Så, noen av dine favoritter på denne listen?


Mens det er andre, er disse de to mest skade.


Der er adskillige anledninger hvorfor disse øvelsene gjort vår liste over "verste bodybuilding øvelser". Først, alle av dem målrette områder som allerede har en tendens til å få arbeidet mye i hverdagen, og ofte er overdeveloped…


og ved å fokusere så mye på disse øvelsene du ende opp med å opprette muskel ubalanser eller forverre eksisterende muskel ubalanser som trekke dine knokler og ledd ut av deres normale posisjon...


Dette fører til ujevn Press og slitasje på muskel, ligaments, tendons, bein og ledd og vilje før eller senere føre en pause ned eller skade.


For eksempel fører kronisk overbruk av benken trykk, kombinert med liten eller ingen øvelser målretting øvre rygg, til en overdevelopment av brystet og mangel på styrke og utvikling i de øvre tilbake...


Denne alle altfor vanlig kombinasjonen fører til det vi kaller "Turtle tilbake". Du vet hva vi snakker om, når skuldrene trekkes så langt frem, lats er like brede som barn og fra bak ryggen ser ut som en gigantisk havskilpadde shell!


Denne "Turtle tilbake" holdning kan opprette halsen, øvre tilbake og skulder smerter og skader raskere enn du kan pop en Advil!


Pluss, hvor mange ganger i løpet av dagen din blir du tvunget til å ligge på ryggen og Skyv opp en bar som er lastet med vekter? Det er så mange bedre øvelser for bryst utvikling som ikke bare stimulere mer muskler, men også bygge mer brukbare styrke.


Nå la oss snakke om fabelaktig lår builder, etappe utvidelse...


Ikke bare gjør det setter en utrolig mengde belastning på kne-felles, men det også vil raskt overdevelop firemannsrom, som allerede får langt mer arbeid enn sin kollega, hamstrings.


En ubalanse mellom quadriceps og hamstrings, som også er svært vanlig i bodybuilders, er en viktig bidragsyter til ryggsmerter. Denne ubalansen er lett identifiserbare av hva folk ofte kaller "Boble baken" eller "Ghetto Booty".


Så forhåpentligvis kan du se hvor viktig det er å velge øvelser klokt. Vi anbefaler på det sterkeste du klippe ut disse øvelsene, eller i det minste kutte tilbake på med dem og legge til i målrettede øvelser for motstridende muskelgrupper og målrettet strekker for disse stramt, overdeveloped muskler.


Nøkkelen til å eliminere ryggsmerter, eller noen andre verke, smerte eller skade for saks skyld, er å bringe kroppen nærmere til Balance...


Hva er muskel Hvis du ikke kan bruke det? Hvor mange flere økter er du kommer til å savne grunn av ryggen, hals eller skulder smerter? Hvor mye større og sterkere kan du være hvis ryggsmerter og andre skader ikke var ødelegger din trening?


Tenk hvor ille ting blir 10, 20 eller 30 år fra nå hvis du ikke gjøre endringer i din trening-nå... men ikke ta vårt ord for det, spørre noen av de eldre bodybuilders som betaler prisen nå... du kan spot dem lett på treningsstudio fordi de limp rundt prøver å finne noe de kan gjøre.


Se etter neste artikkel, "Varianter for smerte lettelse og maksimal treningsfremgang" veldig snart, og i mellomtiden, hvis du lider av ryggsmerter eller sciatic smerte, her er hva du trenger å gjøre...


Kjør over til vårt nettsted http://www.losethebackpain.com nå for å finne ut nøyaktig hva som forårsaker din ryggsmerter og de spesifikke trinnene du må ta å komme relief raskt og komme tilbake til opplæring i 100%.

No comments:

Post a Comment