Wednesday, December 7, 2011

Sannheten om lav Carb Dieting

Hver dag du gå ned gaten for det blir mer og mer tydelig at den gjennomsnittlige personen er i ferd med å bli større og denne trenden har videresendt over de siste årene. Hvorfor er de får fatter? Her er noen årsaker til...


· Mindre tilfeldig aktivitet
· Automatisert og datastyrt livsstil
· Arbeider lenger timer og mindre fritid
· Økt forbruk av bearbeidet mat
· Våre mat-porsjoner er større enn noensinne


Å være overvektig eller obese, har nå flyttet fra en sosial ordensforstyrrelser og innenlandske forlegenhet til en offisiell sykdom. American Heart Association har annonsert fedme er en større risiko for hjertesykdommer.


Fedme selv har blitt en stor og farlig epidemi. Mer enn 70% av oss voksne er overvektig, og at tallet er raskt økende.


Hva gjør folk flest vil kvitte seg med sin kropp av uønskede fett? De diett! Dieting er nå en billion dollar industrien og omtrent hver måned en ny diett er annonsert. Hvis du har problemer med vekten hvordan finner du en diett som er trygg, effektiv og bærekraftig?


Hva du gjør er å prøve å finne en diett som omfatter en rekke matvarer som du kan leve med
komfortabelt. Du har et langsiktig perspektiv, og ta med rikelig med øvelse. En fint kosten er en som leverer alle viktige vitaminer og mineraler, og er ikke høy i fat eller protein.


Forskning på personer som har mistet mye vekt og holdt det på lang sikt, viser at de aller fleste som var vellykket ved å konsumere en lav fett diett høy i fiber kombinert med styrketrening og kardiovaskulær aktivitet.


Vær på vakt mot diets som


· Utestenge bestemte mat-gruppe
· Løfte en rask fiks
· Erstatte et balansert måltid med en drink eller en snack bar
· Gjøre anbefalinger basert på enkelt studier
· Gi anbefalinger til å selge et enkelt produkt


Overskytende vekt vises ikke over natten, og heller ikke vil det forsvinne over natten! Faktisk jo raskere du gå ned i vekt, jo mer sannsynlig er det at haug pounds tilbake på. Oppsøke et program som hjelper deg med å opprettholde langsiktige kroppen fett tap ved å tilby oppnåelige løsninger, for eksempel et program som fremmer livsstilendringer, sunn mat og regulær øvelse.


Regulær øvelse er viktig (dvs. krafttrening) som det brenner fett, øker din


metabolisme og øker også energi-nivåer. Kosttilskudd endringer kan føre til første
vekttap, men dette er bare for på kort sikt. Øvelsen er avgjørende for å opprettholde vekttap på lang sikt.


Nå la oss ta en nærmere titt på hva mat er laget av, og deretter får du en god ide om hva du skal se etter i din daglige spise plan. Først trenger vi en rekke næringsstoffer for å utføre forskjellige funksjoner for et sunt liv.


Disse næringsstoffer inkluderer karbohydrater, proteiner og fett og er alle tilstede i maten vi spiser på daglig basis.


Mat som inneholder disse næringsstoffer er korn, belgfrukter, nøtter, grønnsaker, frukt, melkeprodukter og kjøtt mat (fisk, kjøtt og fjærfe).


Vi trenger alle disse næringsstoffer til å leve og trives, og siden vi mottar dem gjennom maten vi spiser, maten må være godt balansert og i de riktige proporsjonene. Maten er en drivstoff; kroppen krever denne drivstoff for energi som måles i fett, karbohydrater og protein.


Hver av disse næringsstoffer gir ulike mengder energi, og disse er målt i calories.


Næringsinnhold kalorier pr. Gram


Karbohydrater 4
Protein 4
Fett 9


La oss se på karbohydrater først, karbohydrater levere energi for vår kropp, de gir fiberkanal for forebygging av sykdom og smaken og tekstur til mat. De finnes i frokostblandinger, poteter, frukt og grønnsaker.


De kommer i to grunnleggende former, enkle og sammensatte. Enkel carbs er lett identifiseres ved sin smak og er søt. Komplekse carbs er eksempel poteter er hyggelig å smak knopper, men ikke søt.


De er delt inn i to grupper, høyt fiber og lav fibre.


Mye fiber mat er de sunneste valgene for ernæring og inntak av disse matvarer er forbundet med en lavere forekomst av kreft og diabetes. Karbohydrater leverer slags calories forbrent lett under kardiovaskulær øvelse.


De er ofte feilaktig fryktet og betraktes fattening, men den viktigste faktoren i vekt kontroll er å balansere energi (calories) forbrukes.
Husk:


Energi er mer enn energi ut = vektøkning
Energi i er lik energi ut = vekt vedlikehold
Energi i er mindre enn energi ut = vekttap
Ulike matvarer påvirker muligheten til å utøve på forskjellige nivåer. Høye nivåer av øvelsen
(kondisjons- og styrketrening) krever karbohydrater som drivstoff kilde; Det er fett på lavere nivåer.


Mangel på karbohydrater i dietten fører til trøtthet, manglende evne til å utøve
effektivt, og overkant fett forbruk. Når maten er fordøyd, er karbohydrater delt opp i enkle sukker.


Disse sukker er absorbert av kroppen og brukes av musklene eller lagret som glykogen i muskler og leveren. Som vår glykogen lagringskapasitet er begrenset, må karbohydrater være kontinuerlig toppet av maten vi spiser.


Men kroppen har en ubegrenset lagringskapasitet for fett!


Den gjennomsnittlige personen er svært sårbar for kjepphest dietter og extreme dieting atferd. Lav karbohydrater kosthold er en av de nyeste spise planene å treffe gatene. Denne gjeldende diett-Mani er svært populære, men det er sikrere og mer effektive metoder basert på vitenskapelig forskning, for å redusere kroppen fett nivåer.


Lav karbohydrater Dieting er bare galt


Hvorfor er dette? Akkurat som en bil kjører bedre på en bestemt drivstoff, så gjør menneskekroppen.
Dessverre er ikke de nyeste lav karbohydratholdige kjepphest dietter drivstoff mix menneskekroppen ble utformet for å kjøre på.


Karbohydrater inneholde 4 kalorier pr. gram, mens fett inneholder 9 kalorier pr. gram. For vekt-tap er prioritet å redusere totale kaloriinntaket. Redusere mengden fett i dietten, gjøre den største forskjellen i å redusere totale daglige kaloriinntaket og dermed vekttap.


Karbohydratholdige inntak er ikke fattening.
Overskytende kaloriinntaket er fattening.


Hvis du ikke har nok karbohydrater i kostholdet du vil oppleve:


· Trøtthet på grunn av lav blod sukker nivåer utilstrekkelig inntak av vitaminer og mineraler
· Lav fiber inntaket, som kan påvirke tarm bevegelser
· 'Dårlig ånde grunnet produktene nedbryting av fett (kalt ketoner)


Bunnlinjen for karbohydrater og vekttap er å:


· Prøv å balansere karbohydratholdige inntak med aktivitetsnivåer
· Opprettholde energinivå ved å spise karbohydrater rik mat med jevne mellomrom
· Karbohydrater rik mat er vanligvis lav i fett og nærings-rike


En ekte vekttap programmet inkluderer alle mat-grupper, styrketrening, og lavt nivå aerobics, en liten nedgang i din daglige calorie-nivåer og et program som kan følges for livet.


Fremfor alt prøver å oppnå et balansert kosthold, spise et balansert utvalg av mat vil hjelpe deg med å føler stor hver dag, sikre bedre lang-frist sunnhet og forbedre vekt kontroll.

No comments:

Post a Comment