Friday, December 30, 2011

Rask vekt tap Secrets

Hemmeligheter har vært i vår familie oppskrifter, noen selv dato tilbake så langt som 3000 BC. I år har våre gamle forfedre brukt naturlige urter og krydder til å helbrede og helbrede, selv for å ta vekten av.


For eksempel: The gamle Mayans brukes Cayennepepper som har studert for å øke frekvensen av metabolisme av fett og karbohydrater. Noen ytterligere forskning viser også at cayenne øker produksjonen av adrenalin og heller ikke adrenalin som sammen redusere appetitten.


Kineserne har brukt ingefær rot for år for alle slags ting som rensing kolon, redusere spasms og cramps, stimulere vann oppbevaring, earache, diaré, kvalme og brekninger, stimulere sirkulasjonen, og selvfølgelig å hjelpe stoffskiftet. HCA (Hydroxycitric Acid), en naturlig appetitt suppressant funnet i svor av en liten tropisk frukt, Garcinia cambogia har blitt brukt som en condiment i Thai og indisk mat for år.


Bromelain som finnes i ananas er svært nyttige i å hjelpe med fordøyelsen av fett produsere enzymer som hjelper kurve appetitt som har blitt brukt av Hawaiians og Tahitians i mange generasjoner for medisin formål.


Kraftig helse og helbredelse kvaliteter av naturlige Apple Cider eddik er kjent og brukt siden 3000 f.Kr...


Cider eddik er en kraftig detoxifying og rensing agent. Det bryter ned fettsyrer, slimete og phlegm oljeforekomster innenfor kroppen.


Listen fortsetter.


Nå Tenk hva slags resultater kan en ha Hvis du sammen denne fortid historien til en kapsel. Våre forfedre har vært bruker enkle naturlig metoder for å kurere alle former for plager i år. Å tenke hvor mye tid og penger er plassert i denne industrien til å finne den raskeste og enkleste måten å miste fett, og alle vi måtte gjøre var å låse opp hemmeligheter av fortiden.

No comments:

Post a Comment